,, ,

27. ISAF Fuarı, güvenlik sektöründe yenilikçi teknolojilerle buluşmaya hazırlanıyor

Gündem 05.09.2023 - 10:38, Güncelleme: 05.09.2023 - 10:38 3241+ kez okundu.
 

27. ISAF Fuarı, güvenlik sektöründe yenilikçi teknolojilerle buluşmaya hazırlanıyor

ISAF Fuarı, güvenlik ve akıllı yaşam teknolojilerini sergileyecek. 14-17 Eylül 2023'te İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek. 25 bin ziyaretçi bekleniyor.
İstanbul Fuar Merkezi 'nde 14-17 Eylül 2023 tarihlerinde düzenlenecek fuar, güvenlik ve ülke güvenliği, siber güvenlik, akıllı yaşam ve yangın olmak üzere beş ana başlık altında toplanacak. Sektörün dünya markası fuarları arasında yer alan ISAF , bu yıl pandemi öncesi temposunu da geçecek bir büyümeye imza atacak. Fuara, 400'ün üzerinde stantta bin firma katılacak ve 50'nin üzerinde ülkeden 25 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor. ISAF güvenlik sektöründe yenilikçi teknolojilerle buluşmaya hazırlanan ziyaretçilerini, 28 bin 500 metrekarelik alanda ağırlayacak. Fuar, güvenlik ve ülke güvenliğinde akıllı sistemler, siber güvenlik, kişisel güvenlik, cihaz güvenliği, akıllı yaşam, akıllı şehirler, akıllı binalar, yangın ve iş sağlığı güvenliği alanlarında teknoloji kullanımı ile yazılım ve bilişimin sektörde artan önemi ve kullanımı gibi konuları kapsayacak. Marmara Fuarcılık Genel Müdür/Kurucu Ortağı Ferhat Bayram, yaptığı açıklamada, "Teknolojinin gelişmesiyle ürünlerde ve sistemlerde farklılaşmalar çok hızlı yaşanmaya başladı. Bu hızlı değişim ve gelişmeler, sektördeki tüm kesimlerin ürün ve teknolojileri her an takip etmesini de beraberinde getiriyor. Teknoloji ile ilgili alanlarda faaliyet gösteren tüm kesimleri heyecanlandıran ve buna paralel olarak sektörde önemli bir hareketlenmeye sebep olan bu değişim ve gelişmelerin tamamı ISAF'ta sergileniyor. Son yıllarda ürün ve teknolojilerdeki değişimin takip edildiği platform olan ISAF, 2023 yılında eşzamanlı olarak düzenlenen MOBİSAD IMEX Fuarı ile birlikte çok daha büyük salonlarda çok farklı firmaların katılımıyla gerçekleşecek. 2023 yılında ISAF ve MOBİSAD IMEX Fuarları'nda sergilenen ürünler ve sunulan çözümler daha geniş bir yelpazede olacak. Yepyeni katılımcılar ve yepyeni ziyaretçileri ile ISAF ve MOBİSAD IMEX muhteşem bir teknoloji gösterisi sunacak" dedi.
ISAF Fuarı, güvenlik ve akıllı yaşam teknolojilerini sergileyecek. 14-17 Eylül 2023'te İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek. 25 bin ziyaretçi bekleniyor.

İstanbul Fuar Merkezi 'nde 14-17 Eylül 2023 tarihlerinde düzenlenecek fuar, güvenlik ve ülke güvenliği, siber güvenlik, akıllı yaşam ve yangın olmak üzere beş ana başlık altında toplanacak.

Sektörün dünya markası fuarları arasında yer alan ISAF , bu yıl pandemi öncesi temposunu da geçecek bir büyümeye imza atacak.

Fuara, 400'ün üzerinde stantta bin firma katılacak ve 50'nin üzerinde ülkeden 25 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

ISAF güvenlik sektöründe yenilikçi teknolojilerle buluşmaya hazırlanan ziyaretçilerini, 28 bin 500 metrekarelik alanda ağırlayacak.

Fuar, güvenlik ve ülke güvenliğinde akıllı sistemler, siber güvenlik, kişisel güvenlik, cihaz güvenliği, akıllı yaşam, akıllı şehirler, akıllı binalar, yangın ve iş sağlığı güvenliği alanlarında teknoloji kullanımı ile yazılım ve bilişimin sektörde artan önemi ve kullanımı gibi konuları kapsayacak.

Marmara Fuarcılık Genel Müdür/Kurucu Ortağı Ferhat Bayram, yaptığı açıklamada, "Teknolojinin gelişmesiyle ürünlerde ve sistemlerde farklılaşmalar çok hızlı yaşanmaya başladı. Bu hızlı değişim ve gelişmeler, sektördeki tüm kesimlerin ürün ve teknolojileri her an takip etmesini de beraberinde getiriyor. Teknoloji ile ilgili alanlarda faaliyet gösteren tüm kesimleri heyecanlandıran ve buna paralel olarak sektörde önemli bir hareketlenmeye sebep olan bu değişim ve gelişmelerin tamamı ISAF'ta sergileniyor. Son yıllarda ürün ve teknolojilerdeki değişimin takip edildiği platform olan ISAF, 2023 yılında eşzamanlı olarak düzenlenen MOBİSAD IMEX Fuarı ile birlikte çok daha büyük salonlarda çok farklı firmaların katılımıyla gerçekleşecek. 2023 yılında ISAF ve MOBİSAD IMEX Fuarları'nda sergilenen ürünler ve sunulan çözümler daha geniş bir yelpazede olacak. Yepyeni katılımcılar ve yepyeni ziyaretçileri ile ISAF ve MOBİSAD IMEX muhteşem bir teknoloji gösterisi sunacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.