,, ,

25. Göktürk Yaşam Festivali Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti

Gündem 14.09.2023 - 08:57, Güncelleme: 14.09.2023 - 08:57 3303+ kez okundu.
 

25. Göktürk Yaşam Festivali Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in katkılarıyla gerçekleşen 25. Göktürk Yaşam Festivali, çeşitli stantlar ve eğlenceli etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sundu.
Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken 'in katkılarıyla ve Göktürk Dergisi'nin 25. Göktürk Yaşam Festivali, 9 Eylül 2023 Cumartesi günü Özgecan Parkı 'nda gerçekleşti. Festival, öğlen 12'den gece 23'e kadar süren ve birbirinden farklı ürün ve hizmet stantlarının yer aldığı bir alışveriş ve eğlence şöleni oldu. Çocuklar için yüz boyama, palyaço gösterisi, sihirbazlık gösterisi gibi etkinlikler düzenlendi. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, festival boyunca stantları gezerek esnaflarla sohbet etti ve teşekkürlerini sundu. Akşam saatlerinde başlayan konserler, Göktürk Babaları Korosu'nun performansıyla başladı. Faruk Emre 'nin konseriyle son bulan festival, katılımcılardan tam not aldı. Festivale, Eyüpsultan İlçe Emniye Müdürü Levent Türkmen ve Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanı Zeki Gülter de katıldı. Festivalin sonunda konuşan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Göktürk Dergisi'nin 25.'sini gerçekleştirdiği Göktürk Yaşam Festivali'ne ev sahipliği yapan Ümit Öner'e teşekkür etti. Göktürk ve Kemerburgaz'da bundan sonra bu tarz etkinliklerin daha çok olacağını söyledi. Kemerburgaz'da temeli atılan yüzme havuzunun bitme aşamasında olduğunu, Göktürk'te yeni bir lisenin temelinin atılacağını ve Göktürk'e iki farklı ara yol çalışması ile otobana bağlantı sağlanacağını ve birçok proje ile Göktürk-Kemerburgaz'a gelişim sağlayacağını söyledi.
Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in katkılarıyla gerçekleşen 25. Göktürk Yaşam Festivali, çeşitli stantlar ve eğlenceli etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sundu.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken 'in katkılarıyla ve Göktürk Dergisi'nin 25. Göktürk Yaşam Festivali, 9 Eylül 2023 Cumartesi günü Özgecan Parkı 'nda gerçekleşti.

Festival, öğlen 12'den gece 23'e kadar süren ve birbirinden farklı ürün ve hizmet stantlarının yer aldığı bir alışveriş ve eğlence şöleni oldu. Çocuklar için yüz boyama, palyaço gösterisi, sihirbazlık gösterisi gibi etkinlikler düzenlendi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, festival boyunca stantları gezerek esnaflarla sohbet etti ve teşekkürlerini sundu.

Akşam saatlerinde başlayan konserler, Göktürk Babaları Korosu'nun performansıyla başladı. Faruk Emre 'nin konseriyle son bulan festival, katılımcılardan tam not aldı.

Festivale, Eyüpsultan İlçe Emniye Müdürü Levent Türkmen ve Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanı Zeki Gülter de katıldı.

Festivalin sonunda konuşan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Göktürk Dergisi'nin 25.'sini gerçekleştirdiği Göktürk Yaşam Festivali'ne ev sahipliği yapan Ümit Öner'e teşekkür etti. Göktürk ve Kemerburgaz'da bundan sonra bu tarz etkinliklerin daha çok olacağını söyledi.

Kemerburgaz'da temeli atılan yüzme havuzunun bitme aşamasında olduğunu, Göktürk'te yeni bir lisenin temelinin atılacağını ve Göktürk'e iki farklı ara yol çalışması ile otobana bağlantı sağlanacağını ve birçok proje ile Göktürk-Kemerburgaz'a gelişim sağlayacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.