,, ,

12 ilde PKK/KCK operasyonu: 4 şüpheli yakalandı

Asayiş 19.10.2023 - 18:04, Güncelleme: 19.10.2023 - 18:04 11095+ kez okundu.
 

12 ilde PKK/KCK operasyonu: 4 şüpheli yakalandı

Kars merkezli 12 ilde, terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik operasyonda, 29 şüpheliden 4’ü gözaltına alındı. Firari 25 şüpheli için çalışmalar devam ediyor.
Kars merkezli 12 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda haklarında yakalama kararı olan 29 şüpheliden 4'ü gözaltına alındı. Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığınca, geçmiş yıllarda terör örgütü PKK/KCK mensuplarına yardım ve yataklık ettiği belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Kars merkezli, Muş İstanbul Hakkari İzmir Bursa Kocaeli Erzurum Gaziantep Bitlis Şırnak ve Mardin 'de eş zamanlı düzenlenen operasyonda, haklarında yakalama kararı bulunan 29 şüpheliden 4'ü gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, firari 25 şüphelinin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.    
Kars merkezli 12 ilde, terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik operasyonda, 29 şüpheliden 4’ü gözaltına alındı. Firari 25 şüpheli için çalışmalar devam ediyor.

Kars merkezli 12 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda haklarında yakalama kararı olan 29 şüpheliden 4'ü gözaltına alındı.

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığınca, geçmiş yıllarda terör örgütü PKK/KCK mensuplarına yardım ve yataklık ettiği belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kars merkezli, Muş İstanbul Hakkari İzmir Bursa Kocaeli Erzurum Gaziantep Bitlis Şırnak ve Mardin 'de eş zamanlı düzenlenen operasyonda, haklarında yakalama kararı bulunan 29 şüpheliden 4'ü gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri, firari 25 şüphelinin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.