,, ,

1 kilo uyuştucuyu yola döküp kaçmaya çalışan 3 kişi yakalandı

Asayiş 21.06.2022 - 18:13, Güncelleme: 21.06.2022 - 18:13 11418+ kez okundu.
 

1 kilo uyuştucuyu yola döküp kaçmaya çalışan 3 kişi yakalandı

Aydın-İzmir kara yolunda polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobildeki 3 kişi, 1 kilogram metamfetamini otomobile ve yola döktü.
Aydın'da yaklaşık 1 kilogram metamfetamini dökerek kaçmaya çalışan 3 kişi kovalamaca sonucu yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aydın-İzmir kara yolunda şüpheli bir otomobildekilere "dur" ihtarında bulundu. İhtara uymayarak kaçan otomobildekiler, İzmir Bulvarı'nda biri polis aracı olmak üzere 2 otomobile çarparak durdu. Otomobilden inerek yaya olarak kaçan 3 şüpheli, kovalamaca sonucu yakalandı. Şüphelilerin yaklaşık 1 kilogram metamfetamini otomobile ve yola döktükleri belirlendi. Gözaltına alınan O.D, M.A. ve Ö.S. emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.
Aydın-İzmir kara yolunda polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobildeki 3 kişi, 1 kilogram metamfetamini otomobile ve yola döktü.

Aydın'da yaklaşık 1 kilogram metamfetamini dökerek kaçmaya çalışan 3 kişi kovalamaca sonucu yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aydın-İzmir kara yolunda şüpheli bir otomobildekilere "dur" ihtarında bulundu.

İhtara uymayarak kaçan otomobildekiler, İzmir Bulvarı'nda biri polis aracı olmak üzere 2 otomobile çarparak durdu.

Otomobilden inerek yaya olarak kaçan 3 şüpheli, kovalamaca sonucu yakalandı.

Şüphelilerin yaklaşık 1 kilogram metamfetamini otomobile ve yola döktükleri belirlendi.

Gözaltına alınan O.D, M.A. ve Ö.S. emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.