,, ,

Zonguldak'ta sahipsiz köpek ile kedinin dostluğu

Gündem 04.01.2024 - 17:35, Güncelleme: 04.01.2024 - 17:37 3532+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta sahipsiz köpek ile kedinin dostluğu

Zonguldak’taki inşaat işçileri, tedavi ettikleri sahipsiz köpek ve ormanda buldukları kedi arasındaki sıcak dostluğu gözlemliyor.
Zonguldak 'ta inşaat işçilerinin tedavi ettirdiği sahipsiz köpek ile ormanda buldukları kedinin arkadaşlığı dikkati çekiyor. Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren inşaat firmasında çalışan işçilerin hastayken tedavi ettirip "Öksüz" adını verdikleri köpek ile ormanda buldukları kedi, birlikte oynayıp, uyuyor ve birbirlerinden ayrılmıyorlar. Çalışanlardan Engin Uludağ, AA muhabirine, şantiyelerine yakın noktada gördükleri uyuz hastalığına yakalanmış köpeği, tedavi ettirdikten sonra beslemeye başladıklarını anlattı. Ormanda buldukları kedinin de bakımını üstlendiklerinde iki hayvanın birbirlerine uyum sağladığını aktaran Uludağ, "Bir süre sonra köpeğimiz, kedimize annelik yapmaya başladı. Şimdi, anne oğul gibi yaşıyorlar." ifadelerini kullandı.
Zonguldak’taki inşaat işçileri, tedavi ettikleri sahipsiz köpek ve ormanda buldukları kedi arasındaki sıcak dostluğu gözlemliyor.

Zonguldak 'ta inşaat işçilerinin tedavi ettirdiği sahipsiz köpek ile ormanda buldukları kedinin arkadaşlığı dikkati çekiyor.

Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren inşaat firmasında çalışan işçilerin hastayken tedavi ettirip "Öksüz" adını verdikleri köpek ile ormanda buldukları kedi, birlikte oynayıp, uyuyor ve birbirlerinden ayrılmıyorlar.

Çalışanlardan Engin Uludağ, AA muhabirine, şantiyelerine yakın noktada gördükleri uyuz hastalığına yakalanmış köpeği, tedavi ettirdikten sonra beslemeye başladıklarını anlattı.

Ormanda buldukları kedinin de bakımını üstlendiklerinde iki hayvanın birbirlerine uyum sağladığını aktaran Uludağ, "Bir süre sonra köpeğimiz, kedimize annelik yapmaya başladı. Şimdi, anne oğul gibi yaşıyorlar." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.