,, ,

Zeytinburnu'nda Konyalı Camii ve Tesisleri Açıldı

Gündem 16.02.2024 - 16:24, Güncelleme: 16.02.2024 - 16:24 3084+ kez okundu.
 

Zeytinburnu'nda Konyalı Camii ve Tesisleri Açıldı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Zeytinburnu’nda Konyalı Camii ve tesislerinin açılışına katıldı. Camilerin ibadetin yanı sıra eğitim ve sosyal faaliyetlerin merkezi olduğunu belirtti.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş , Zeytinburnu Belediyesi tarafından inşası tamamlanan Konyalı Camii , Diyanet Kur'an Kursu, Anaokulu ve diğer tesislerin açılışına katıldı. Açılış töreninde konuşan Kurtulmuş, camilerin sadece ibadet yapılan bir yer olmanın ötesinde, şehrin nabzının attığı yerler olduğunu söyledi. Konyalı Camii ve beraberinde inşaa edilen tesislerin hizmete açılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Kurtulmuş, caminin hayırlı hizmetlere, kabul olunmuş dualara ve kutlu buluşmalara vesile olması dileğini dile getirdi. Kurtulmuş, "Camilerimiz sadece ibadetin yapıldığı mekanlar değil, aynı zamanda eğitim ve öğretimin merkezi, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yürütüldüğü mekanlardır. Bu vesileyle Konyalı Camii ve tesislerinin Zeytinburnu'muza hayırlı olmasını diliyorum." dedi. Törene, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy , AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe , ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Zeytinburnu’nda Konyalı Camii ve tesislerinin açılışına katıldı. Camilerin ibadetin yanı sıra eğitim ve sosyal faaliyetlerin merkezi olduğunu belirtti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş , Zeytinburnu Belediyesi tarafından inşası tamamlanan Konyalı Camii , Diyanet Kur'an Kursu, Anaokulu ve diğer tesislerin açılışına katıldı.

Açılış töreninde konuşan Kurtulmuş, camilerin sadece ibadet yapılan bir yer olmanın ötesinde, şehrin nabzının attığı yerler olduğunu söyledi. Konyalı Camii ve beraberinde inşaa edilen tesislerin hizmete açılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Kurtulmuş, caminin hayırlı hizmetlere, kabul olunmuş dualara ve kutlu buluşmalara vesile olması dileğini dile getirdi.

Kurtulmuş, "Camilerimiz sadece ibadetin yapıldığı mekanlar değil, aynı zamanda eğitim ve öğretimin merkezi, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yürütüldüğü mekanlardır. Bu vesileyle Konyalı Camii ve tesislerinin Zeytinburnu'muza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Törene, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy , AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe , ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.