,, ,

Zeynep Özder Kimdir?

Kimdir 27.09.2023 - 16:33, Güncelleme: 27.09.2023 - 16:33 5844+ kez okundu.
 

Zeynep Özder Kimdir?

Zeynep Özder Kimdir, Nerelidir? Zeynep Özder Hayatı ve Biyografisi
Zeynep Özder Türk bir dizi ve sinema oyuncusudur. 15 Ağustos 1980 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi Konservatuvarı Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü'nde eğitim almıştır. Zeynep Özder 8 yaşında piyano ve çello eğitimi almaya başlamıştır. Dizi ve sinema sektöründe başarılı bir kariyere sahip olan Zeynep Özder birçok projede yer almıştır. Kendisi Türk televizyonunda ve sinemasında tanınan bir oyuncudur. Zeynep Özder 'ın doğum yeri Ankara, Türkiye'dir
Zeynep Özder Kimdir, Nerelidir? Zeynep Özder Hayatı ve Biyografisi

Zeynep Özder Türk bir dizi ve sinema oyuncusudur. 15 Ağustos 1980 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi Konservatuvarı Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü'nde eğitim almıştır. Zeynep Özder 8 yaşında piyano ve çello eğitimi almaya başlamıştır.

Dizi ve sinema sektöründe başarılı bir kariyere sahip olan Zeynep Özder birçok projede yer almıştır. Kendisi Türk televizyonunda ve sinemasında tanınan bir oyuncudur.

Zeynep Özder 'ın doğum yeri Ankara, Türkiye'dir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.