,, ,

Zeynep Bastık'tan hayranlarına aşk dolu cevap

Müzik 07.09.2023 - 09:06, Güncelleme: 07.09.2023 - 09:06 9485+ kez okundu.
 

Zeynep Bastık'tan hayranlarına aşk dolu cevap

Zeynep Bastık, Silifke Müzik ve Folklor Festivali’nde büyüleyici bir performans sergiledi. ‘Hepsi aşktan’ yanıtıyla hayranlarını coşturdu
Zeynep Bastık dün akşam Mersin ’in Silifke ilçesinde konser verdi. Şarkıcı kendisine “Çok güzelsin” diye seslenen bir hayranına “Hepsi aşktan” cevabını verince büyük bir alkış koptu…   Şarkılarıyla dijital platformların çok dinlenenler listelerinden eksik olmayan Zeynep Bastık, önceki akşam Mersin'in Silifke ilçesindeki 50. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali'nde konser verdi. Festivalin son gününde Göksu Parkı'nda sahne alan Bastık, en sevilen şarkılarını seslendirdi. Zeynep Bastık katılımcıların şarkılarına alkışlarla eşlik ettiği konserde seyirciyle sık sık sohbet etti.   Bir hayranının “Çok güzelsin” diye bağırmasına “Hepsi aşktan” cevabını verdi ve büyük bir alkış koptu. Bir süredir işletmeci Ali Can Ayyıldız ile birlikte olan Zeynep Bastık enerjisi ile kendini izlemeye gelenleri büyüledi. Bastık fanları konsere ellerinde Zeynep Bastık’ın meşhur şarkılarından sözler yazdıkları dövizlerle gelmişti. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok Zeynep Bastık’a Türk bayrağı desenli mini bir kilim ile bölgenin ünlü okulu Toros Koleji’nin sırtında Zeynep Bastık yazan formasını hediye etti.
Zeynep Bastık, Silifke Müzik ve Folklor Festivali’nde büyüleyici bir performans sergiledi. ‘Hepsi aşktan’ yanıtıyla hayranlarını coşturdu

Zeynep Bastık dün akşam Mersin ’in Silifke ilçesinde konser verdi. Şarkıcı kendisine “Çok güzelsin” diye seslenen bir hayranına “Hepsi aşktan” cevabını verince büyük bir alkış koptu…
 
Şarkılarıyla dijital platformların çok dinlenenler listelerinden eksik olmayan Zeynep Bastık, önceki akşam Mersin'in Silifke ilçesindeki 50. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali'nde konser verdi. Festivalin son gününde Göksu Parkı'nda sahne alan Bastık, en sevilen şarkılarını seslendirdi. Zeynep Bastık katılımcıların şarkılarına alkışlarla eşlik ettiği konserde seyirciyle sık sık sohbet etti.
 
Bir hayranının “Çok güzelsin” diye bağırmasına “Hepsi aşktan” cevabını verdi ve büyük bir alkış koptu. Bir süredir işletmeci Ali Can Ayyıldız ile birlikte olan Zeynep Bastık enerjisi ile kendini izlemeye gelenleri büyüledi. Bastık fanları konsere ellerinde Zeynep Bastık’ın meşhur şarkılarından sözler yazdıkları dövizlerle gelmişti. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok Zeynep Bastık’a Türk bayrağı desenli mini bir kilim ile bölgenin ünlü okulu Toros Koleji’nin sırtında Zeynep Bastık yazan formasını hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.