,, ,

Zehranur Aydemir: Filistin'in hakkını sonuna kadar savunacağız

Siyaset 24.10.2023 - 14:35, Güncelleme: 24.10.2023 - 14:36 4880+ kez okundu.
 

Zehranur Aydemir: Filistin'in hakkını sonuna kadar savunacağız

AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, Filistin’in haklı davasını savunmaya devam edeceklerini belirtti.
AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir , Elazığ 'da düzenlenen bir gençlik buluşmasında yaptığı konuşmada, Filistin 'in haklı davasını savunmaya devam edeceklerini söyledi. Aydemir, konuşmasında, "Kudüs'ü savunmak, gerçek bağımsızlığı savunmaktır" diyen merhum şair Nuri Pakdil'in sahiplenişiyle, "Zulüm bizdense ben bizden değilim" diyerek Filistin'i savunurken İsrail'in katlettiği Amerikalı aktivist Rachel Corrie'nin mücadele ruhuyla, "Taşların tankları yeneceğine" fikrine haiz Filistinli çocukların inancıyla, Mescid-i Aksa'yı, Kudüs'ü, Gazze'yi dillerinden ve dualarından düşürmeyeceklerini ifade etti. Aydemir, "Filistinli mazlumların hakkını savunmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.
AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, Filistin’in haklı davasını savunmaya devam edeceklerini belirtti.

AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir , Elazığ 'da düzenlenen bir gençlik buluşmasında yaptığı konuşmada, Filistin 'in haklı davasını savunmaya devam edeceklerini söyledi.

Aydemir, konuşmasında, "Kudüs'ü savunmak, gerçek bağımsızlığı savunmaktır" diyen merhum şair Nuri Pakdil'in sahiplenişiyle, "Zulüm bizdense ben bizden değilim" diyerek Filistin'i savunurken İsrail'in katlettiği Amerikalı aktivist Rachel Corrie'nin mücadele ruhuyla, "Taşların tankları yeneceğine" fikrine haiz Filistinli çocukların inancıyla, Mescid-i Aksa'yı, Kudüs'ü, Gazze'yi dillerinden ve dualarından düşürmeyeceklerini ifade etti.

Aydemir, "Filistinli mazlumların hakkını savunmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.