,, ,

Yusuf Ethem Koyuncu Kimdir?

Kimdir 04.12.2023 - 10:00, Güncelleme: 04.12.2023 - 10:04 6958+ kez okundu.
 

Yusuf Ethem Koyuncu Kimdir?

Yusuf Ethem Koyuncu Kimdir?
Yusuf Ethem Koyuncu 1976’da Gaziantep İslâhiye’de doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Gaziantep’te tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldum. Evli ve üç çocuk babasıyım. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden biri olan ve birçok önemli projeyi hayata geçirmiş olan KİPTAŞ’ ta 19 yıl boyunca yönetici olarak görev aldı. Yusuf Ethem Koyuncu Ardından İstanbul’un en büyük ilçelerinden biri olan Ümraniye ’de Belediye Başkan Yardımcısı olarak 3 yıl boyunca hizmet etti. 2 yıla yakın bir zamandır da T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı TOKİ iştiraki olan EMLAK KONUT GYO AŞ’de yönetici olarak meslek hayatıma devam ediyor. Yusuf Ethem Koyuncu Çalışma hayatı süresince toplumun her kesimine, özellikle; çocuklara, gençlere, kadınlara, yaşlılara ve dezavantajlılara yönelik spor, sağlık, kültür ve sosyal dayanışma alanlarında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarında, yönetici ve gönüllü olarak görevlerde bulundu. Yusuf Ethem Koyuncu 2005-2008 yılları arasında Esenler AK Parti İlçe Başkanlığı’nda Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. Kızılay Başakşehir Şube Başkan Vekilliği ile diğer sivil toplum kuruluşlarındaki görevlerime hala devam etmekte. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla, Başakşehirimize katkı sağlamak amacıyla, “HEP YENİ HEP İLERİ” diyerek, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Başakşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak yola çıkmış bulunmakta.
Yusuf Ethem Koyuncu Kimdir?

Yusuf Ethem Koyuncu 1976’da Gaziantep İslâhiye’de doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Gaziantep’te tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldum. Evli ve üç çocuk babasıyım.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden biri olan ve birçok önemli projeyi hayata geçirmiş olan KİPTAŞ’ ta 19 yıl boyunca yönetici olarak görev aldı. Yusuf Ethem Koyuncu Ardından İstanbul’un en büyük ilçelerinden biri olan Ümraniye ’de Belediye Başkan Yardımcısı olarak 3 yıl boyunca hizmet etti. 2 yıla yakın bir zamandır da T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı TOKİ iştiraki olan EMLAK KONUT GYO AŞ’de yönetici olarak meslek hayatıma devam ediyor.

Yusuf Ethem Koyuncu Çalışma hayatı süresince toplumun her kesimine, özellikle; çocuklara, gençlere, kadınlara, yaşlılara ve dezavantajlılara yönelik spor, sağlık, kültür ve sosyal dayanışma alanlarında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarında, yönetici ve gönüllü olarak görevlerde bulundu. Yusuf Ethem Koyuncu 2005-2008 yılları arasında Esenler AK Parti İlçe Başkanlığı’nda Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. Kızılay Başakşehir Şube Başkan Vekilliği ile diğer sivil toplum kuruluşlarındaki görevlerime hala devam etmekte.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla, Başakşehirimize katkı sağlamak amacıyla, “HEP YENİ HEP İLERİ” diyerek, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Başakşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak yola çıkmış bulunmakta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.