,, ,

Yürek Çıkmazı dizisine veda etti

Tv-Dünyası 02.03.2023 - 11:12, Güncelleme: 02.03.2023 - 11:12 12789+ kez okundu.
 

Yürek Çıkmazı dizisine veda etti

Yürek Çıkmazı dizisine veda etti
Yürek Çıkmazı dizisinin kadrosunda bir ayrılık yaşandı. Yürek Çıkmazı dizisi salı günü yeni bölümüyle seyirciyle buluşmuş, bu arada TRT ’de ekrana gelen dizinin ekibi yeni yönetmen Bahadır İnce ’yle sete çıkmıştı. Gold Film imzalı dizide salı akşamı yayınlanan bölümde bir de veda gerçekleşti. Dizinin “Funda”sı İlayda Ildır ekipten ayrıldı. İlayda Ildır ,  diziye “14 bölüm Benim son bölümümdü Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” sözleriyle veda etti.
Yürek Çıkmazı dizisine veda etti

Yürek Çıkmazı dizisinin kadrosunda bir ayrılık yaşandı.


Yürek Çıkmazı dizisi salı günü yeni bölümüyle seyirciyle buluşmuş, bu arada TRT ’de ekrana gelen dizinin ekibi yeni yönetmen Bahadır İnce ’yle sete çıkmıştı. Gold Film imzalı dizide salı akşamı yayınlanan bölümde bir de veda gerçekleşti. Dizinin “Funda”sı İlayda Ildır ekipten ayrıldı.


İlayda Ildır ,  diziye “14 bölüm Benim son bölümümdü Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” sözleriyle veda etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.