,, ,

Yunanistan ve Suriye’den Yasa Dışı Geçiş Yapan 3 Kişi Yakalandı

Gündem 30.01.2024 - 14:48, Güncelleme: 30.01.2024 - 14:48 3280+ kez okundu.
 

Yunanistan ve Suriye’den Yasa Dışı Geçiş Yapan 3 Kişi Yakalandı

Millî Savunma Bakanlığı, yasa dışı geçiş yapan 3 kişiyi yakaladı. FETÖ ve DEAŞ mensubu olan bu kişilere yasal işlem başlatıldı.
Millî Savunma Bakanlığı , ülkemizden Yunanistan ’a ve Suriye ’den ülkemize yasa dışı geçiş yapmaya çalışan 3 kişinin hudut birliklerimiz tarafından yakalandığını duyurdu. Yapılan incelemeler sonucunda, yakalanan kişilerden birinin FETÖ mensubu olduğu, diğerinin ise DEAŞ terör örgütüne bağlı olduğu tespit edildi. Yakalanan kişiler hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı. Bu durum, ülkemizin sınırlarını koruma ve terör örgütlerine karşı mücadele konusundaki kararlılığını bir kez daha göstermiştir. Millî Savunma Bakanlığı, bu tür yasa dışı faaliyetlere karşı etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edeceğini belirtti.
Millî Savunma Bakanlığı, yasa dışı geçiş yapan 3 kişiyi yakaladı. FETÖ ve DEAŞ mensubu olan bu kişilere yasal işlem başlatıldı.

Millî Savunma Bakanlığı , ülkemizden Yunanistan ’a ve Suriye ’den ülkemize yasa dışı geçiş yapmaya çalışan 3 kişinin hudut birliklerimiz tarafından yakalandığını duyurdu.

Yapılan incelemeler sonucunda, yakalanan kişilerden birinin FETÖ mensubu olduğu, diğerinin ise DEAŞ terör örgütüne bağlı olduğu tespit edildi. Yakalanan kişiler hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı.

Bu durum, ülkemizin sınırlarını koruma ve terör örgütlerine karşı mücadele konusundaki kararlılığını bir kez daha göstermiştir. Millî Savunma Bakanlığı, bu tür yasa dışı faaliyetlere karşı etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.