,, ,

Yozgat'ta Toplum Destekli Polislik Faaliyetleri Yoğunlaşıyor

Gündem 28.02.2024 - 09:53, Güncelleme: 28.02.2024 - 09:53 3544+ kez okundu.
 

Yozgat'ta Toplum Destekli Polislik Faaliyetleri Yoğunlaşıyor

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, toplum destekli polislik faaliyetleriyle vatandaşlarla ve öğrencilerle buluşuyor. Güvenli bir toplum için çalışmalar sürüyor.
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında vatandaşlarla ve öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Akdağmadeni , Aydıncık , Boğazlıyan , Çayıralan , Çekerek , Kadışehri Sarıkaya , Saraykent ve Yerköy ilçelerinde görevli polislerimiz 530 vatandaşa 112 Acil Çağrı Sistemi, KADES, UYUMA, Dolandırıcılık, En İyi Narkotik Polisi Anne ve NARVAS projeleri hakkında bilgi verdi ve broşür dağıttı. Ayrıca 4 okulda 207 öğrenciye genel trafik kuralları, yayaların ve bisiklet sürücülerinin sorumlulukları, trafik işaret cihaz ve levhalarının önemi ve emniyet kemeri kullanmanın önemi gibi konularda eğitim verildi. Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlarla ve öğrencilerle yakın iletişim kurarak, güvenli ve huzurlu bir toplum oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, toplum destekli polislik faaliyetleriyle vatandaşlarla ve öğrencilerle buluşuyor. Güvenli bir toplum için çalışmalar sürüyor.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında vatandaşlarla ve öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Akdağmadeni , Aydıncık , Boğazlıyan , Çayıralan , Çekerek , Kadışehri Sarıkaya , Saraykent ve Yerköy ilçelerinde görevli polislerimiz 530 vatandaşa 112 Acil Çağrı Sistemi, KADES, UYUMA, Dolandırıcılık, En İyi Narkotik Polisi Anne ve NARVAS projeleri hakkında bilgi verdi ve broşür dağıttı.

Ayrıca 4 okulda 207 öğrenciye genel trafik kuralları, yayaların ve bisiklet sürücülerinin sorumlulukları, trafik işaret cihaz ve levhalarının önemi ve emniyet kemeri kullanmanın önemi gibi konularda eğitim verildi.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlarla ve öğrencilerle yakın iletişim kurarak, güvenli ve huzurlu bir toplum oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.