,, ,

Yozgat Valisi Selçuk Aslan, Yığılca’da Yeni Diyaliz Ünitesinin Açılışına Katıldı

Gündem 12.03.2024 - 17:46, Güncelleme: 12.03.2024 - 17:46 3511+ kez okundu.
 

Yozgat Valisi Selçuk Aslan, Yığılca’da Yeni Diyaliz Ünitesinin Açılışına Katıldı

Yozgat Valisi Selçuk Aslan, Yığılca’da yeni diyaliz ünitesinin açılışına katıldı. Ünite, yerinde sağlık hizmeti sunacak
Yozgat Valisi Selçuk Aslan Düzce Milletvekili Ercan Öztürk , Yığılca Kaymakamı Hüseyin Demirkol , Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam ve il ile ilçe protokolü, Yığılca İlçe Devlet Hastanesi’nde hizmet verecek olan yeni diyaliz ünitesinin açılış törenine katıldı. Vali Aslan, Yığılca’da yaşayan ve Düzce merkezden diyaliz hizmeti almak zorunda kalan 10’dan fazla hastanın artık uzman hekim eşliğinde Yığılca’da hizmet alabileceğini belirtti. Yerinde sağlık hizmeti alabilme ve hastaların yaşam kalitesi ile hizmet memnuniyetini artırma amacıyla kurulan diyaliz ünitesi, 4 cihaz ve 1 yedek cihazla hizmet verecek. Tek seansla günde 4 hastaya hizmet verebilen merkez, hasta kapasitesi arttıkça ikinci seans hizmeti de verecek şekilde planlandı.
Yozgat Valisi Selçuk Aslan, Yığılca’da yeni diyaliz ünitesinin açılışına katıldı. Ünite, yerinde sağlık hizmeti sunacak

Yozgat Valisi Selçuk Aslan Düzce Milletvekili Ercan Öztürk , Yığılca Kaymakamı Hüseyin Demirkol , Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam ve il ile ilçe protokolü, Yığılca İlçe Devlet Hastanesi’nde hizmet verecek olan yeni diyaliz ünitesinin açılış törenine katıldı.

Vali Aslan, Yığılca’da yaşayan ve Düzce merkezden diyaliz hizmeti almak zorunda kalan 10’dan fazla hastanın artık uzman hekim eşliğinde Yığılca’da hizmet alabileceğini belirtti.

Yerinde sağlık hizmeti alabilme ve hastaların yaşam kalitesi ile hizmet memnuniyetini artırma amacıyla kurulan diyaliz ünitesi, 4 cihaz ve 1 yedek cihazla hizmet verecek. Tek seansla günde 4 hastaya hizmet verebilen merkez, hasta kapasitesi arttıkça ikinci seans hizmeti de verecek şekilde planlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.