,, ,

Yozgat Valisi Özkan, Rimteks Tekstil Fabrikasını Ziyaret Etti

Gündem 21.02.2024 - 12:00, Güncelleme: 21.02.2024 - 12:00 3137+ kez okundu.
 

Yozgat Valisi Özkan, Rimteks Tekstil Fabrikasını Ziyaret Etti

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, 270 kişiye istihdam sağlayan Rimteks Tekstil fabrikasını ziyaret etti ve teşekkürlerini iletti.
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan , Yozgat Organize Sanayi Bölgesi 'nde faaliyet gösteren ve 270 kişiye istihdam sağlayan Rimteks Tekstil fabrikasını ziyaret ederek, ilimize sağladıkları ekonomik katkı ve istihdamdan dolayı firma yetkililerine teşekkür etti. Fabrika Müdürü Ali Yasin Güzeldere 'den fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Özkan, üretim alanında da incelemede bulunarak çalışanlarla sohbet edip, kolaylıklar diledi. Vali Özkan, yaptığı açıklamada, Rimteks Tekstil'in Yozgat ekonomisine önemli katkılar sağladığını ve istihdam imkanı yarattığını söyledi. Özkan, "Rimteks Tekstil'in Yozgat'ta faaliyet göstermesi bizleri mutlu ediyor. İlimize sağladıkları ekonomik katkı ve istihdamdan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yatırımlarını artırarak daha fazla kişiye istihdam sağlamaları dileğiyle çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi. Fabrika Müdürü Ali Yasin Güzeldere ise Vali Özkan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, firmanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Güzeldere, Rimteks Tekstil'in Yozgat'ın en büyük tekstil fabrikalarından biri olduğunu ve 270 kişiye istihdam sağladığını söyledi. Güzeldere, "Yozgat'a yatırım yapmaya devam edeceğiz ve istihdam imkanı yaratmaya çalışacağız." dedi. Vali Özkan'a ziyarette, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Remzi Sancar da eşlik etti.
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, 270 kişiye istihdam sağlayan Rimteks Tekstil fabrikasını ziyaret etti ve teşekkürlerini iletti.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan , Yozgat Organize Sanayi Bölgesi 'nde faaliyet gösteren ve 270 kişiye istihdam sağlayan Rimteks Tekstil fabrikasını ziyaret ederek, ilimize sağladıkları ekonomik katkı ve istihdamdan dolayı firma yetkililerine teşekkür etti.

Fabrika Müdürü Ali Yasin Güzeldere 'den fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Özkan, üretim alanında da incelemede bulunarak çalışanlarla sohbet edip, kolaylıklar diledi.

Vali Özkan, yaptığı açıklamada, Rimteks Tekstil'in Yozgat ekonomisine önemli katkılar sağladığını ve istihdam imkanı yarattığını söyledi. Özkan, " Rimteks Tekstil'in Yozgat'ta faaliyet göstermesi bizleri mutlu ediyor. İlimize sağladıkları ekonomik katkı ve istihdamdan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yatırımlarını artırarak daha fazla kişiye istihdam sağlamaları dileğiyle çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Fabrika Müdürü Ali Yasin Güzeldere ise Vali Özkan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, firmanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Güzeldere, Rimteks Tekstil'in Yozgat'ın en büyük tekstil fabrikalarından biri olduğunu ve 270 kişiye istihdam sağladığını söyledi. Güzeldere, "Yozgat'a yatırım yapmaya devam edeceğiz ve istihdam imkanı yaratmaya çalışacağız." dedi.

Vali Özkan'a ziyarette, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Remzi Sancar da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.