,, ,

Yozgat OSB’de 2 Bin Kişilik Cami Gelecek Yıl Açılıyor

Gündem 01.08.2023 - 12:07, Güncelleme: 01.08.2023 - 12:07 2887+ kez okundu.
 

Yozgat OSB’de 2 Bin Kişilik Cami Gelecek Yıl Açılıyor

Yozgat OSB’de 2 Bin Kişilik Cami Gelecek Yıl Açılıyor
Yozgat Valisi Ziya Polat  , 7 yıldır yapımı tamamlanamayan caminin gelecek yıl ibadete açılacağını söyledi. Vali Ziya Polat , caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Caminin yapımında maddi imkansızlıklar nedeniyle yaşanan sıkıntıları biliyoruz. Ancak, hayırseverlerin desteği ve belediyemizin katkılarıyla caminin yapımı tamamlandı. Caminin gelecek yıl ibadete açılmasını bekliyoruz" dedi. Caminin 2 bin 500 metrekarelik bir alana inşa edildiğini belirten Vali Ziya Polat , "Cami içerisinde 2 bin kişi ibadet edebilecek. Caminin yanında da bir imam hatip okulu bulunuyor. Okulda 100 öğrenci eğitim görecek" diye konuştu. Vali Polat, caminin ibadete açılmasıyla birlikte Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nin daha da güzelleşeceğini söyledi.
Yozgat OSB’de 2 Bin Kişilik Cami Gelecek Yıl Açılıyor

Yozgat Valisi Ziya Polat  , 7 yıldır yapımı tamamlanamayan caminin gelecek yıl ibadete açılacağını söyledi.

Vali Ziya Polat , caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Caminin yapımında maddi imkansızlıklar nedeniyle yaşanan sıkıntıları biliyoruz. Ancak, hayırseverlerin desteği ve belediyemizin katkılarıyla caminin yapımı tamamlandı. Caminin gelecek yıl ibadete açılmasını bekliyoruz" dedi.

Caminin 2 bin 500 metrekarelik bir alana inşa edildiğini belirten Vali Ziya Polat , "Cami içerisinde 2 bin kişi ibadet edebilecek. Caminin yanında da bir imam hatip okulu bulunuyor. Okulda 100 öğrenci eğitim görecek" diye konuştu.

Vali Polat, caminin ibadete açılmasıyla birlikte Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nin daha da güzelleşeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.