,, ,

YouTube, mırıldanarak şarkı arama özelliğini test ediyor

Bilim-Teknoloji 25.08.2023 - 10:14, Güncelleme: 25.08.2023 - 10:14 6368+ kez okundu.
 

YouTube, mırıldanarak şarkı arama özelliğini test ediyor

YouTube, mırıldanarak veya ıslık çalarak şarkı arama özelliği test ediyor. Google Asistan destekli bu özellik, şarkı bulmayı kolaylaştıracak.
YouTube, kullanıcıların mırıldanarak veya ıslık çalarak şarkı aramalarına olanak tanıyan yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellik, kullanıcıların ismi bilinmeyen şarkıları bulmalarını kolaylaştıracak. YouTube 'un test aşamasında olan yeni özelliği, Google Asistan tarafından desteklenecek. Kullanıcılar, Google Asistan 'a "Bu şarkının adı nedir?" diye sorarak veya şarkıyı mırıldanıp, ıslık çalarak arama yapabilirler. Google Asistan, şarkıyı tanımladıktan sonra, kullanıcıları ilgili YouTube videolarına yönlendirecek. YouTube 'un yeni özelliği, henüz yalnızca Android cihazlarda test ediliyor. Ancak, şirketin, özelliğin tüm kullanıcılar için kullanıma sunulması için planları olduğunu belirtiyor. Yeni özellik, kullanıcılara aşağıdaki faydaları sağlayacak: İsmi bilinmeyen şarkıları bulmalarını kolaylaştıracak. Şarkı arama sürecini daha eğlenceli hale getirecek. Şarkıların daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayacak. YouTube 'un yeni özelliği, müzikseverler için önemli bir yenilik olarak görülüyor.
YouTube, mırıldanarak veya ıslık çalarak şarkı arama özelliği test ediyor. Google Asistan destekli bu özellik, şarkı bulmayı kolaylaştıracak.

YouTube, kullanıcıların mırıldanarak veya ıslık çalarak şarkı aramalarına olanak tanıyan yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellik, kullanıcıların ismi bilinmeyen şarkıları bulmalarını kolaylaştıracak.

YouTube 'un test aşamasında olan yeni özelliği, Google Asistan tarafından desteklenecek. Kullanıcılar, Google Asistan 'a "Bu şarkının adı nedir?" diye sorarak veya şarkıyı mırıldanıp, ıslık çalarak arama yapabilirler. Google Asistan, şarkıyı tanımladıktan sonra, kullanıcıları ilgili YouTube videolarına yönlendirecek.

YouTube 'un yeni özelliği, henüz yalnızca Android cihazlarda test ediliyor. Ancak, şirketin, özelliğin tüm kullanıcılar için kullanıma sunulması için planları olduğunu belirtiyor.

Yeni özellik, kullanıcılara aşağıdaki faydaları sağlayacak:

  • İsmi bilinmeyen şarkıları bulmalarını kolaylaştıracak.
  • Şarkı arama sürecini daha eğlenceli hale getirecek.
  • Şarkıların daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayacak.

YouTube 'un yeni özelliği, müzikseverler için önemli bir yenilik olarak görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.