,, ,

Yonca Evcimik, Özgür Aras ve Ceyda Düvenci Bodrum'da Robbie Williams Konserinde Bir Araya Geldi

Magazin 18.08.2023 - 12:36, Güncelleme: 18.08.2023 - 12:36 15155+ kez okundu.
 

Yonca Evcimik, Özgür Aras ve Ceyda Düvenci Bodrum'da Robbie Williams Konserinde Bir Araya Geldi

Bodrum’da Robbie Williams konserine katılan ünlü isimler, şarkıcının performansına hayran kaldılar.
Bodrum 'da düzenlenen Robbie Williams konseri, ünlü isimlerin de katılımıyla gerçekleşti. Konserde Yonca Evcimik , Özgür Aras ve Ceyda Düvenci bir araya geldi. Ünlü isimler, konserin keyfini doyasıya yaşadılar. Yonca Evcimik, konserde Robbie Williams'ın şarkılarına eşlik etti. Ceyda Düvenci ve Özgür Aras ise konseri birlikte izlediler. Ünlü isimler, konserin ardından birlikte fotoğraf çektirdiler. Fotoğraflarda, ünlü isimlerin neşeli ve keyifli oldukları görüldü. Konser, ünlü isimlerin de katılımıyla unutulmaz bir gece oldu.
Bodrum’da Robbie Williams konserine katılan ünlü isimler, şarkıcının performansına hayran kaldılar.

Bodrum 'da düzenlenen Robbie Williams konseri, ünlü isimlerin de katılımıyla gerçekleşti. Konserde Yonca Evcimik , Özgür Aras ve Ceyda Düvenci bir araya geldi.

Ünlü isimler, konserin keyfini doyasıya yaşadılar. Yonca Evcimik, konserde Robbie Williams'ın şarkılarına eşlik etti. Ceyda Düvenci ve Özgür Aras ise konseri birlikte izlediler.

Ünlü isimler, konserin ardından birlikte fotoğraf çektirdiler. Fotoğraflarda, ünlü isimlerin neşeli ve keyifli oldukları görüldü.

Konser, ünlü isimlerin de katılımıyla unutulmaz bir gece oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.