,, ,

Yol Çalışmaları 4 Yıldır Hız Kesmiyor

Gündem 13.07.2023 - 16:30, Güncelleme: 13.07.2023 - 16:30 3421+ kez okundu.
 

Yol Çalışmaları 4 Yıldır Hız Kesmiyor

Yol Çalışmaları 4 Yıldır Hız Kesmiyor
Marmaris Belediyesi 2019’dan bu yana ilçe genelinde başlattığı yol yapım çalışmaları kapsamında 25 mahallede 92 bin 41 metre uzunluğundaki yolu hizmete sundu.   Yol çalışmalarını ilçenin bütün mahallelerinde devam ettiren Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2019’dan bu yana birçok önemli projeyi hayata geçirdi. Pek çok mahallede çok yönlü unsurlarıyla prestij cadde çalışmasının yanı sıra merkeze uzak mahalleler de dahil olmak üzere ilçe genelinde parke, asfalt, beton ve sathi kaplama yol çalışması yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü 4 yıl zarfında 49.274 metre sathi kaplama, 25.093 metre parke yol, 6136 metre sıcak asfalt, 5188 metre beton yol ve 6350 metre rotmiks kaplama yol olmak üzere toplamda 92.041 metre yolu Marmaris’e kazandırdı. BAŞKAN OKTAY: HER NOKTAYA NEŞTER İlçedeki vatandaşların konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay "Yol bizim işimiz dedik ve 2019'dan günümüze ilçemizin her noktasına neşter vurduk. Yenilemeler, düzenlemeler yapıyoruz. Yeni caddeler açarken Beldibi'nden İçmeler'e Armutalan'dan Hatipirimi'ne, Selimiye'den Turunç'a birçok mahallemizi prestij caddelerle tanıştırdık” ifadelerini kullandı.
Yol Çalışmaları 4 Yıldır Hız Kesmiyor

Marmaris Belediyesi 2019’dan bu yana ilçe genelinde başlattığı yol yapım çalışmaları kapsamında 25 mahallede 92 bin 41 metre uzunluğundaki yolu hizmete sundu.

 

Yol çalışmalarını ilçenin bütün mahallelerinde devam ettiren Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2019’dan bu yana birçok önemli projeyi hayata geçirdi. Pek çok mahallede çok yönlü unsurlarıyla prestij cadde çalışmasının yanı sıra merkeze uzak mahalleler de dahil olmak üzere ilçe genelinde parke, asfalt, beton ve sathi kaplama yol çalışması yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü 4 yıl zarfında 49.274 metre sathi kaplama, 25.093 metre parke yol, 6136 metre sıcak asfalt, 5188 metre beton yol ve 6350 metre rotmiks kaplama yol olmak üzere toplamda 92.041 metre yolu Marmaris’e kazandırdı.

BAŞKAN OKTAY: HER NOKTAYA NEŞTER

İlçedeki vatandaşların konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay "Yol bizim işimiz dedik ve 2019'dan günümüze ilçemizin her noktasına neşter vurduk. Yenilemeler, düzenlemeler yapıyoruz. Yeni caddeler açarken Beldibi'nden İçmeler'e Armutalan'dan Hatipirimi'ne, Selimiye'den Turunç'a birçok mahallemizi prestij caddelerle tanıştırdık” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.