,, ,

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Rize’ye Geliyor

Gündem 07.07.2023 - 15:06, Güncelleme: 07.07.2023 - 15:06 4279+ kez okundu.
 

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Rize’ye Geliyor

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Rize’ye Geliyor
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar , Rize ’ye geliyor.   YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde düzenlenecek olan Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversiteler Olağan Toplantısına katılmak üzere Rize’ye gelecek. 23 Üniversite’nin Rektör ve Rektör yardımcılarının da katılacağı Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversiteler Olağan Toplantısı, 12 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 11.00’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilecek. Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Rize’ye Geliyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar , Rize ’ye geliyor.

 

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde düzenlenecek olan Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversiteler Olağan Toplantısına katılmak üzere Rize’ye gelecek.

23 Üniversite’nin Rektör ve Rektör yardımcılarının da katılacağı Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversiteler Olağan Toplantısı, 12 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 11.00’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilecek.

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.