,, ,

YKS Tercihleri Ne Zaman Açılanacak

Eğitim 14.07.2023 - 11:23, Güncelleme: 14.07.2023 - 11:23 12804+ kez okundu.
 

YKS Tercihleri Ne Zaman Açılanacak

YKS Tercihleri Ne Zaman Açılanacak
ÖSYM ’nin 2023 sınav takvimine göre, YKS sonuçları 20 Temmuz 2023 tarihinde açıklanacaktır. Sonuçlar, ÖSYM ’nin sonuc.osym.gov.tr adresinden erişime açılacaktır. YKS tercihleri için henüz resmi bir tarih açıklanmamıştır. Ancak geçen yıl tercihler 27 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında yapılmıştı. Bu yıl da benzer bir takvim beklenmektedir. ÖSYM, tercih süreci öncesinde YKS tercih kılavuzunu paylaşacaktır. Kılavuzda, üniversitelerin bölümleri, kontenjanları, taban puanları ve başarı sıralamaları yer alacaktır. YKS taban puanları 2023 için henüz açıklanmamıştır. Bu seneye ait taban puanları, üniversite yerleştirme işlemlerinin ardından netleşecektir
YKS Tercihleri Ne Zaman Açılanacak

ÖSYM ’nin 2023 sınav takvimine göre, YKS sonuçları 20 Temmuz 2023 tarihinde açıklanacaktır. Sonuçlar, ÖSYM ’nin sonuc.osym.gov.tr adresinden erişime açılacaktır.

YKS tercihleri için henüz resmi bir tarih açıklanmamıştır. Ancak geçen yıl tercihler 27 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında yapılmıştı. Bu yıl da benzer bir takvim beklenmektedir. ÖSYM, tercih süreci öncesinde YKS tercih kılavuzunu paylaşacaktır. Kılavuzda, üniversitelerin bölümleri, kontenjanları, taban puanları ve başarı sıralamaları yer alacaktır.

YKS taban puanları 2023 için henüz açıklanmamıştır. Bu seneye ait taban puanları, üniversite yerleştirme işlemlerinin ardından netleşecektir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.