,, ,

Yıldız İşçimenler Ünsal Kimdir?

Kimdir 13.02.2024 - 17:29, Güncelleme: 13.02.2024 - 17:29 8660+ kez okundu.
 

Yıldız İşçimenler Ünsal Kimdir?

Yıldız İşçimenler Ünsal Kimdir?
1967 yılında İzmir’de doğan Yıldız İşçimenler Ünsal Dokuz Eylül Üniversitesi’nde İşletme Bölümü'nde lisans ve Uluslararası İşletmecilik alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Ünsal’ın ayrıca Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden lisans derecesi bulunuyor. Uzun yıllara dayanan iş yaşamının yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşunda görev aldı. Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda meclis üyeliği ve İzmir Ticaret Odası’nda yöneticilik görevlerinde bulunan Ünsal, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın yönetiminde yer alan ilk kadın oldu. Gençlik yıllarında Karşıyaka Spor Kulübü’nde basketbol oynadı ve sonraki yıllarda kulüpte yöneticilik yaptı. Halen Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’nın yönetim kurulu başkanlığını ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Vakfı yönetim kurulu üyeliğini yürütüyor. Evli olan Yıldız İşçimenler Ünsal, iki çocuk annesi
Yıldız İşçimenler Ünsal Kimdir?

1967 yılında İzmir’de doğan Yıldız İşçimenler Ünsal Dokuz Eylül Üniversitesi’nde İşletme Bölümü'nde lisans ve Uluslararası İşletmecilik alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Ünsal’ın ayrıca Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden lisans derecesi bulunuyor.

Uzun yıllara dayanan iş yaşamının yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşunda görev aldı. Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda meclis üyeliği ve İzmir Ticaret Odası’nda yöneticilik görevlerinde bulunan Ünsal, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın yönetiminde yer alan ilk kadın oldu. Gençlik yıllarında Karşıyaka Spor Kulübü’nde basketbol oynadı ve sonraki yıllarda kulüpte yöneticilik yaptı.

Halen Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’nın yönetim kurulu başkanlığını ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Vakfı yönetim kurulu üyeliğini yürütüyor. Evli olan Yıldız İşçimenler Ünsal, iki çocuk annesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.