,, ,

Yiğit Poyraz Kimdir?

Kimdir 15.09.2023 - 10:01, Güncelleme: 15.09.2023 - 10:01 4666+ kez okundu.
 

Yiğit Poyraz Kimdir?

Yiğit Poyraz Kimdir?
Yiğit Poyraz 26 Aralık 1994 tarihinde Bodrum'da doğmuştur. Aslen Bodrumlu olan yarışmacı, çocukluğunun büyük bir kısmını burada geçirmiştir. 2009 yılında Robert Kolej'i yatılı olarak kazanarak İstanbul'a yerleşen Poyraz, burada lise eğitimini tamamlamıştır. Ardından Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'ne girerek eğitim hayatına devam etmiştir. Eğitim Hayatı Yiğit Poyraz 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'ne girmiştir. 2016-2017 eğitim öğretim yılında ise bir seneliğine Sydney Üniversitesi'nde değişim programına katılmıştır. 2020 yılında ise Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olmuştur. İş Hayatı Yiğit Poyraz 2020 yılından bu yana tekstil mümessilliği yapmaktadır. Halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olarak tekstil mümessilliği yapan Poyraz, bu alanda başarılı bir kariyere sahiptir. Spor Hayatı Yiğit Poyraz çocukluğundan beri sporla ilgilenmektedir. 8 yaşından beri basketbol oynayan Poyraz, Bodrum'da oynadığı basketbol takımıyla birçok başarıya imza atmıştır. Ayrıca, yüzme, yelken ve kayak gibi spor dallarıyla da ilgilenmektedir. Survivor Yiğit Poyraz, 2022 yılında Survivor All Star yarışmasına katılmıştır. Yarışmada başarılı bir performans sergileyen Poyraz, finalde ikinci olarak yarışmayı tamamlamıştır. Kişiliği Yiğit Poyraz eğlenceli ve enerjik bir kişiliğe sahiptir. Arkadaşları ve ailesiyle vakit geçirmekten hoşlanan Poyraz, aynı zamanda yardımsever bir kişiliğe sahiptir. Aile Hayatı Yiğit Poyraz 2022 yılında sevgilisi Damla Can ile evlenmiştir. Çiftin henüz çocukları bulunmamaktadır. Sosyal Medya Yiğit Poyraz sosyal medyada oldukça aktiftir. Instagram'da 1,5 milyon, Twitter'da ise 100 bini aşkın takipçisi bulunmaktadır. Ödülleri 2022 Survivor All Star, İkincilik Sözleri "Her zaman mücadeleyi bırakmam. Kazanmak için her şeyi yaparım." "Hayatta her şeyin bir anlamı var. Zorluklar da birer deneyimdir." "Hayalleri olan insanlar, her zaman başarılı olurlar." Yiğit Poyraz 'ın Güçlü Yönleri Fiziksel gücü Sporcu geçmişi Enerjisi Kişiliği Yiğit Poyraz 'ın Zayıf Yönleri İnatçılığı Bazen agresif tavırları Yiğit Poyraz başarılı bir iş adamı, sporcu ve yarışmacıdır. Fiziksel gücü, sporcu geçmişi ve enerjisi ile Survivor 'da başarılı bir performans sergilemiştir. Ayrıca, eğlenceli ve enerjik kişiliği ile de yarışmada sevilen bir isim olmuştur.
Yiğit Poyraz Kimdir?

Yiğit Poyraz 26 Aralık 1994 tarihinde Bodrum'da doğmuştur. Aslen Bodrumlu olan yarışmacı, çocukluğunun büyük bir kısmını burada geçirmiştir. 2009 yılında Robert Kolej'i yatılı olarak kazanarak İstanbul'a yerleşen Poyraz, burada lise eğitimini tamamlamıştır. Ardından Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'ne girerek eğitim hayatına devam etmiştir.

Eğitim Hayatı

Yiğit Poyraz 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'ne girmiştir. 2016-2017 eğitim öğretim yılında ise bir seneliğine Sydney Üniversitesi'nde değişim programına katılmıştır. 2020 yılında ise Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

İş Hayatı

Yiğit Poyraz 2020 yılından bu yana tekstil mümessilliği yapmaktadır. Halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olarak tekstil mümessilliği yapan Poyraz, bu alanda başarılı bir kariyere sahiptir.

Spor Hayatı

Yiğit Poyraz çocukluğundan beri sporla ilgilenmektedir. 8 yaşından beri basketbol oynayan Poyraz, Bodrum'da oynadığı basketbol takımıyla birçok başarıya imza atmıştır. Ayrıca, yüzme, yelken ve kayak gibi spor dallarıyla da ilgilenmektedir.

Survivor

Yiğit Poyraz, 2022 yılında Survivor All Star yarışmasına katılmıştır. Yarışmada başarılı bir performans sergileyen Poyraz, finalde ikinci olarak yarışmayı tamamlamıştır.

Kişiliği

Yiğit Poyraz eğlenceli ve enerjik bir kişiliğe sahiptir. Arkadaşları ve ailesiyle vakit geçirmekten hoşlanan Poyraz, aynı zamanda yardımsever bir kişiliğe sahiptir.

Aile Hayatı

Yiğit Poyraz 2022 yılında sevgilisi Damla Can ile evlenmiştir. Çiftin henüz çocukları bulunmamaktadır.

Sosyal Medya

Yiğit Poyraz sosyal medyada oldukça aktiftir. Instagram'da 1,5 milyon, Twitter'da ise 100 bini aşkın takipçisi bulunmaktadır.

Ödülleri

Sözleri

  • "Her zaman mücadeleyi bırakmam. Kazanmak için her şeyi yaparım."
  • "Hayatta her şeyin bir anlamı var. Zorluklar da birer deneyimdir."
  • "Hayalleri olan insanlar, her zaman başarılı olurlar."

Yiğit Poyraz 'ın Güçlü Yönleri

  • Fiziksel gücü
  • Sporcu geçmişi
  • Enerjisi
  • Kişiliği

Yiğit Poyraz 'ın Zayıf Yönleri

  • İnatçılığı
  • Bazen agresif tavırları

Yiğit Poyraz başarılı bir iş adamı, sporcu ve yarışmacıdır. Fiziksel gücü, sporcu geçmişi ve enerjisi ile Survivor 'da başarılı bir performans sergilemiştir. Ayrıca, eğlenceli ve enerjik kişiliği ile de yarışmada sevilen bir isim olmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.