,, ,

Yeşil Vadi'nin Kızı yakında Show Tv'de ekrana gelecek

Tv-Dünyası 20.06.2023 - 17:27, Güncelleme: 20.06.2023 - 17:30 5479+ kez okundu.
 

Yeşil Vadi'nin Kızı yakında Show Tv'de ekrana gelecek

Yeşil Vadi'nin Kızı yakında Show Tv'de ekrana gelecek
Yeşil Vadi ’nin Kızı, yakında Show TV ’de başlayacak olan ve Beren Gökyıldız , Sezin Bozacı ve Onur Dikmen ’in başrollerini paylaştığı bir günlük dizi. Dizinin konusu, küçük yaşta anne ve babasını kaybeden Melissa Çelik adlı bir kız çocuğunun, yetiştirme yurtlarında büyümesi ve genç bir kadın olma serüvenine odaklanır. Ailesinin akıbeti hakkında hiçbir bilgi bulunmamaktadır. Onu evlat edinen ailenin yanında barınmaya çalışır ancak evin hanımı Besime, Melissa’yı istemez ve türlü eziyetlerde bulunur. Bir gün Melissa, kendisini arayan gizemli bir adamın sesiyle karşılaşır. Bu adam, Melissa’nın ailesinin geçmişiyle ilgili ipuçları verir. Melissa, ailesinin sırrını çözmek için Yeşil Vadi adlı bir kasabaya gider. Burada yeni arkadaşlar edinir ve ilk aşkını yaşar. Ancak Yeşil Vadi’nin de kendi sırları vardır   Yeşil Vadi ’nin Kızı dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Beren Gökyıldız / Melissa Çelik: Filmde anne ve babasını kaybeden ve yetiştirme yurtlarında büyüyen ana karakterdir12. Sezin Bozacı / Besime: Filmde Melissa’yı evlat edinen ailenin hanımı olan ve ona kötü davranan karakterdir12. Onur Dikmen / Efe: Filmde Yeşil Vadi’de yaşayan ve Melissa’ya aşık olan karakterdir12. Mert Turak / Cemal: Filmde Yeşil Vadi’nin belediye başkanı olan ve Melissa’nın ailesinin sırrını bilen karakterdir12. Ali Barkın / Murat: Filmde Cemal’in oğlu olan ve Melissa’ya düşman olan karakterdir12. Gökşen Ateş / Nurcan: Filmde Yeşil Vadi’de yaşayan ve Melissa’ya arkadaş olan karakterdir12.
Yeşil Vadi'nin Kızı yakında Show Tv'de ekrana gelecek

Yeşil Vadi ’nin Kızı, yakında Show TV ’de başlayacak olan ve Beren Gökyıldız , Sezin Bozacı ve Onur Dikmen ’in başrollerini paylaştığı bir günlük dizi. Dizinin konusu, küçük yaşta anne ve babasını kaybeden Melissa Çelik adlı bir kız çocuğunun, yetiştirme yurtlarında büyümesi ve genç bir kadın olma serüvenine odaklanır.

Ailesinin akıbeti hakkında hiçbir bilgi bulunmamaktadır. Onu evlat edinen ailenin yanında barınmaya çalışır ancak evin hanımı Besime, Melissa’yı istemez ve türlü eziyetlerde bulunur. Bir gün Melissa, kendisini arayan gizemli bir adamın sesiyle karşılaşır. Bu adam, Melissa’nın ailesinin geçmişiyle ilgili ipuçları verir. Melissa, ailesinin sırrını çözmek için Yeşil Vadi adlı bir kasabaya gider. Burada yeni arkadaşlar edinir ve ilk aşkını yaşar. Ancak Yeşil Vadi’nin de kendi sırları vardır

 

Yeşil Vadi ’nin Kızı dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Beren Gökyıldız / Melissa Çelik: Filmde anne ve babasını kaybeden ve yetiştirme yurtlarında büyüyen ana karakterdir12.
Sezin Bozacı / Besime: Filmde Melissa’yı evlat edinen ailenin hanımı olan ve ona kötü davranan karakterdir12.
Onur Dikmen / Efe: Filmde Yeşil Vadi’de yaşayan ve Melissa’ya aşık olan karakterdir12.
Mert Turak / Cemal: Filmde Yeşil Vadi’nin belediye başkanı olan ve Melissa’nın ailesinin sırrını bilen karakterdir12.
Ali Barkın / Murat: Filmde Cemal’in oğlu olan ve Melissa’ya düşman olan karakterdir12.
Gökşen Ateş / Nurcan: Filmde Yeşil Vadi’de yaşayan ve Melissa’ya arkadaş olan karakterdir12.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.