,, ,

Yeşil Deniz Milenyum

Tv-Dünyası 20.06.2023 - 14:53, Güncelleme: 20.06.2023 - 14:56 5322+ kez okundu.
 

Yeşil Deniz Milenyum

Yeşil Deniz Milenyum
Yeşil Deniz Milenyum , TRT ’nin dijital platformu tabii için RK Yapım ve TFT Yapım imzasıyla çekilen, yapımcılığını Rahmi Kukul ve Ayfer Özgürel ’in üstlendiği, senaryosunu Ali Kara , Teoman Gök ve Mustafa Becit ’in yazdığı, yönetmenliğini Serkan Özarslan ’ın yaptığı komedi, aile ve dram türündeki internet dizisidir. Dizi, TRT1’in 2014-2016 yılları arasında yayınlanan Yeşil Deniz dizisinin devamı niteliğindedir. Yeşil Deniz Milenyum dizisinin konusu şöyledir: İsmail’in gidişinin üzerinden geçen birkaç yılın ardından, Yeşilova’nın sıcak ve samimi kasabasında teknoloji çağının ayak sesleri duyulmaya başlamış, sadıçların hayatlarında da büyük değişiklikler olmuştur. Dizi, Yeşilova’nın doğal ve kültürel zenginliklerini de ekrana yansıtırken, eski ve yeni karakterlerin maceralarını izleyiciye sunuyor. Yeşil Deniz Milenyum dizisinin oyuncu kadrosunda Burak Serdar Şanal (İsmail), Berke Acar (Mehmet), Mert Turak (Hüseyin), Ali Barkın (Cemal), Burak Alkaş (Seyfi), Gökşen Ateş (Nurcan), Mina Koyuncular (Zeynep), Yaman Arslan (Kerem), Dinç Daymen (Erdem) ve Gürberk Polat (Furkan) gibi isimler yer alıyor. Yeşil Deniz Milenyum dizisi, bir tabii orijinal yapımıdır. Diziyi izlemek için tabii’ye üye olmanız gerekmektedir. Tabii, TRT’nin dijital platformudur ve abonelik ücreti 9.99 TL’dir
Yeşil Deniz Milenyum

Yeşil Deniz Milenyum , TRT ’nin dijital platformu tabii için RK Yapım ve TFT Yapım imzasıyla çekilen, yapımcılığını Rahmi Kukul ve Ayfer Özgürel ’in üstlendiği, senaryosunu Ali Kara , Teoman Gök ve Mustafa Becit ’in yazdığı, yönetmenliğini Serkan Özarslan ’ın yaptığı komedi, aile ve dram türündeki internet dizisidir. Dizi, TRT1’in 2014-2016 yılları arasında yayınlanan Yeşil Deniz dizisinin devamı niteliğindedir.

Yeşil Deniz Milenyum dizisinin konusu şöyledir: İsmail’in gidişinin üzerinden geçen birkaç yılın ardından, Yeşilova’nın sıcak ve samimi kasabasında teknoloji çağının ayak sesleri duyulmaya başlamış, sadıçların hayatlarında da büyük değişiklikler olmuştur. Dizi, Yeşilova’nın doğal ve kültürel zenginliklerini de ekrana yansıtırken, eski ve yeni karakterlerin maceralarını izleyiciye sunuyor.

Yeşil Deniz Milenyum dizisinin oyuncu kadrosunda Burak Serdar Şanal (İsmail), Berke Acar (Mehmet), Mert Turak (Hüseyin), Ali Barkın (Cemal), Burak Alkaş (Seyfi), Gökşen Ateş (Nurcan), Mina Koyuncular (Zeynep), Yaman Arslan (Kerem), Dinç Daymen (Erdem) ve Gürberk Polat (Furkan) gibi isimler yer alıyor.

Yeşil Deniz Milenyum dizisi, bir tabii orijinal yapımıdır. Diziyi izlemek için tabii’ye üye olmanız gerekmektedir. Tabii, TRT’nin dijital platformudur ve abonelik ücreti 9.99 TL’dir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.