,, ,

Yerlikaya: Hangi Büyüklükte Olursa Olsun, Suç Örgütlerini Çökertip, Adalet Önüne Getireceğiz

Asayiş 31.01.2024 - 09:36, Güncelleme: 31.01.2024 - 09:36 8022+ kez okundu.
 

Yerlikaya: Hangi Büyüklükte Olursa Olsun, Suç Örgütlerini Çökertip, Adalet Önüne Getireceğiz

İçişleri Bakanı Yerlikaya, KAFES-33 operasyonuyla Ahmet Söylemez liderliğindeki suç örgütünü çökertti. 9 şüpheli yakalandı, halkın huzuru için mücadele devam edecek
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , İstanbul merkezli olarak Ankara , Diyarbakır ve Mersin ’de eş zamanlı gerçekleştirilen “ KAFES-33 ” operasyonlarında, Ahmet Söylemez ’in liderliğini yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlar sırasında, örgüt lideri dahil olmak üzere 9 şüpheli yakalandı. Yerlikaya, organize suç örgütlerine ve halkın huzurunu bozanlara karşı hayatı dar edeceklerini ve nefeslerini keseceklerini belirtti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, Ahmet Söylemez’in liderliğini yaptığı organize suç örgütünün iş yerlerini kurşunlayarak iş insanları üzerinde baskı kurdukları, bu sayede iş yerlerinden para talep ettikleri, iş insanlarını ve ailelerini ölümle tehdit ettikleri ve para vermeyi reddeden iş insanlarına ve yakın akrabalarına yönelik silahlı saldırı gerçekleştirdikleri tespit edildi. Yerlikaya, operasyonları düzenleyen polisleri tebrik etti ve “Allah ayağınıza taş değdirmesin” dedi. Son olarak, Yerlikaya, “Hangi büyüklükte olursa olsun, organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz!” ifadesini kullandı.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, KAFES-33 operasyonuyla Ahmet Söylemez liderliğindeki suç örgütünü çökertti. 9 şüpheli yakalandı, halkın huzuru için mücadele devam edecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , İstanbul merkezli olarak Ankara , Diyarbakır ve Mersin ’de eş zamanlı gerçekleştirilen “ KAFES-33 ” operasyonlarında, Ahmet Söylemez ’in liderliğini yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlar sırasında, örgüt lideri dahil olmak üzere 9 şüpheli yakalandı.

Yerlikaya, organize suç örgütlerine ve halkın huzurunu bozanlara karşı hayatı dar edeceklerini ve nefeslerini keseceklerini belirtti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, Ahmet Söylemez’in liderliğini yaptığı organize suç örgütünün iş yerlerini kurşunlayarak iş insanları üzerinde baskı kurdukları, bu sayede iş yerlerinden para talep ettikleri, iş insanlarını ve ailelerini ölümle tehdit ettikleri ve para vermeyi reddeden iş insanlarına ve yakın akrabalarına yönelik silahlı saldırı gerçekleştirdikleri tespit edildi.

Yerlikaya, operasyonları düzenleyen polisleri tebrik etti ve “Allah ayağınıza taş değdirmesin” dedi. Son olarak, Yerlikaya, “Hangi büyüklükte olursa olsun, organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz!” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.