,, ,

Yenimahalle’de Bayramın Keyfi Yakacık’ta Çıkacak

Gündem 09.04.2024 - 12:18, Güncelleme: 09.04.2024 - 12:18 4649 kez okundu.
 

Yenimahalle’de Bayramın Keyfi Yakacık’ta Çıkacak

Yenimahalle Belediyesi, Ramazan Bayramı için Yakacık Mesire Alanı’nı hazırladı. Bayramda doğanın keyfini çıkarın
Yenimahalle Belediyesi ’nin piknik yapmak ve temiz havanın keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlar için hizmete açtığı Yakacık Mesire Alanı, Ramazan Bayramı için hazır. Belediye ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde alanda bulunan kamelya, piknik masaları, çocuk oyun alanları ve oyuncakların tümünün bakım ve onarımlarını yaparken, mangal keyfi yaşamak isteyen vatandaşlar için de barbekülerin bakım ve temizliğini gerçekleştirildi. Bayramın keyfi Yakacık ’ta çıkacak Her ayrıntının düşünüldüğü 146 bin metrekare alana sahip 5 bin 500 kişi kapasiteli mesire alanında, 4 adet çocuk oyun alanı, 3 plaj voleybolu sahası, 2 çim futbol sahası , basketbol sahası, 470 adet kamelyalı ve kamelyasız oturma alanıbulunuyor. Tüm yurttaşların bayramı kutlu olsun Mesire alanının bayrama hazır hale geldiğini ve vatandaşların rahatlıkla piknik yapabileceklerini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Bayramda Yakacık Mesire Alanı 'nı tercih edecek olan vatandaşlarımız, yeşilin ve doğanın tadını doyasıya çıkaracak. Mesire alanımız sadece Yenimahalle sakinlerinin değil, tüm Başkentlilerin akınına uğruyor. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Yenimahalle Belediyesi, Ramazan Bayramı için Yakacık Mesire Alanı’nı hazırladı. Bayramda doğanın keyfini çıkarın

Yenimahalle Belediyesi ’nin piknik yapmak ve temiz havanın keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlar için hizmete açtığı Yakacık Mesire Alanı, Ramazan Bayramı için hazır.

Belediye ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde alanda bulunan kamelya, piknik masaları, çocuk oyun alanları ve oyuncakların tümünün bakım ve onarımlarını yaparken, mangal keyfi yaşamak isteyen vatandaşlar için de barbekülerin bakım ve temizliğini gerçekleştirildi.

Bayramın keyfi Yakacık ’ta çıkacak

Her ayrıntının düşünüldüğü 146 bin metrekare alana sahip 5 bin 500 kişi kapasiteli mesire alanında, 4 adet çocuk oyun alanı, 3 plaj voleybolu sahası, 2 çim futbol sahası , basketbol sahası, 470 adet kamelyalı ve kamelyasız oturma alanıbulunuyor.

Tüm yurttaşların bayramı kutlu olsun

Mesire alanının bayrama hazır hale geldiğini ve vatandaşların rahatlıkla piknik yapabileceklerini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Bayramda Yakacık Mesire Alanı 'nı tercih edecek olan vatandaşlarımız, yeşilin ve doğanın tadını doyasıya çıkaracak. Mesire alanımız sadece Yenimahalle sakinlerinin değil, tüm Başkentlilerin akınına uğruyor. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.