,, ,

Yenimahalle Belediye Meclisi: 2024-2029 Dönemi Başladı

Gündem 09.04.2024 - 12:11, Güncelleme: 09.04.2024 - 12:11 4386 kez okundu.
 

Yenimahalle Belediye Meclisi: 2024-2029 Dönemi Başladı

Yenimahalle Belediye Meclisi 2024-2029 dönemi başladı. Başkan Fethi Yaşar ve yeni ekip, Yenimahalle’ye hizmet için el birliğiyle çalışacaklar.
Yenimahalle Belediye Meclisi 2024-2029 döneminin ilk toplantısı Belediye Başkanı Fethi Yaşar yönetiminde gerçekleştirildi. İlk oturumda komisyonların yanı sıra Meclis Başkan Vekilleri ile Divan Katip üye seçimi yapıldı. Seçimler sonucunda 1’inci Başkan Vekili Hüseyin Kaya olurken, 2’inci Başkan Vekilliğine Alime Güney getirildi. Yenimahalle’de el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz Divan Katipliğine Fatma Sinem Kılıçarslan , Ali Cem Yıldız , Feride Kaplan ve Seher Yetimoğlu seçilirken, bir yıllık daimî encümen üyeliklerine de Ali Coşkunyürek , Aydın Canbolat ve Zekai Yetkin seçildi. Ardından İhtisas Komisyon seçimi de yapıldı. Yenimahalle Belediye Meclisi'nin ilk toplantısında konuşan Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Ülkemiz yeni bir yerel seçim sürecini hep birlikte yaşadı. Vatandaşlarımızın demokratik hakkını kullanması ile gerçekleştirilen seçimlerin Cumhuriyetin başkenti Ankara’ya, ilçemize ve tüm ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Muhalefeti ile iktidarı ile Yenimahalle’ye hizmet edeceğiz. Yenimahalle’nin sorunlarını çözmek için hep birlikte, el birliği ile çalışacağız. Bu güne kadar yaptığımız çalışmaları ve eksik olduğumuz noktaları bölgede yaptığımız değerlendirmeler sonucunda daha iyi öğrenme fırsatı bulduk. Eksiğimiz varsa tamamlayacağız ve yapılması gerekenleri hep birlikte yapacağız. Yeni dönemin hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, yeni seçilen arkadaşlarımızın da başarılı olacağını umut ediyorum” dedi.
Yenimahalle Belediye Meclisi 2024-2029 dönemi başladı. Başkan Fethi Yaşar ve yeni ekip, Yenimahalle’ye hizmet için el birliğiyle çalışacaklar.

Yenimahalle Belediye Meclisi 2024-2029 döneminin ilk toplantısı Belediye Başkanı Fethi Yaşar yönetiminde gerçekleştirildi.

İlk oturumda komisyonların yanı sıra Meclis Başkan Vekilleri ile Divan Katip üye seçimi yapıldı. Seçimler sonucunda 1’inci Başkan Vekili Hüseyin Kaya olurken, 2’inci Başkan Vekilliğine Alime Güney getirildi.

Yenimahalle’de el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz

Divan Katipliğine Fatma Sinem Kılıçarslan , Ali Cem Yıldız , Feride Kaplan ve Seher Yetimoğlu seçilirken, bir yıllık daimî encümen üyeliklerine de Ali Coşkunyürek , Aydın Canbolat ve Zekai Yetkin seçildi. Ardından İhtisas Komisyon seçimi de yapıldı.

Yenimahalle Belediye Meclisi'nin ilk toplantısında konuşan Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Ülkemiz yeni bir yerel seçim sürecini hep birlikte yaşadı. Vatandaşlarımızın demokratik hakkını kullanması ile gerçekleştirilen seçimlerin Cumhuriyetin başkenti Ankara’ya, ilçemize ve tüm ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Muhalefeti ile iktidarı ile Yenimahalle’ye hizmet edeceğiz. Yenimahalle’nin sorunlarını çözmek için hep birlikte, el birliği ile çalışacağız. Bu güne kadar yaptığımız çalışmaları ve eksik olduğumuz noktaları bölgede yaptığımız değerlendirmeler sonucunda daha iyi öğrenme fırsatı bulduk. Eksiğimiz varsa tamamlayacağız ve yapılması gerekenleri hep birlikte yapacağız. Yeni dönemin hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, yeni seçilen arkadaşlarımızın da başarılı olacağını umut ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.