,, ,

Yeniden Refah Partisi Bilecik Pazaryeri İlçe Başkanı Orhan Mergen istifa etti

Siyaset 26.07.2023 - 12:06, Güncelleme: 26.07.2023 - 12:06 3995+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisi Bilecik Pazaryeri İlçe Başkanı Orhan Mergen istifa etti

Yeniden Refah Partisi Bilecik Pazaryeri İlçe Başkanı Orhan Mergen istifa etti
Yeniden Refah Partisi Bilecik Pazaryeri İlçe Başkanı Orhan Mergen görevinden istifa ettiğini duyurdu.   Pazaryeri İlçesinde Yeniden Refah Partisi Kurucu üyesi olan ve 2019’da partisinin kurultayında ilçe başkanı seçilen Orhan Mergen ilçe başkanlığından istifa etti.   İstifa gerekçesini işi gereği yurt dışında çalışmasından dolayı olduğunu belirten Orhan Mergen”2019 yılından beri kurucu üyesi olduğum ve ilçede Başkanlığını yürüttüğüm Yeniden Refah Partisi Pazaryeri İlçe Başkanlığından Yurtdışında çalışmamdan ötürü istifa ediyorum” ifadesinde bulundu.   Bu istifanın Yeniden Refah Partisinden bir ayrılık olmadığını vurgulayan Orhan Mergen, bundan sonra da aynı heyecanla partisinin çatısı altında Genel Başkanımız Sayın Dr. Muhammed Fatih Erbakan kararları doğrultusunda Pazaryeri ilçe yönetiminde yer alacağını ve partisine destek vereceğini söyledi.  
Yeniden Refah Partisi Bilecik Pazaryeri İlçe Başkanı Orhan Mergen istifa etti

Yeniden Refah Partisi Bilecik Pazaryeri İlçe Başkanı Orhan Mergen görevinden istifa ettiğini duyurdu.

 

Pazaryeri İlçesinde Yeniden Refah Partisi Kurucu üyesi olan ve 2019’da partisinin kurultayında ilçe başkanı seçilen Orhan Mergen ilçe başkanlığından istifa etti.

 

İstifa gerekçesini işi gereği yurt dışında çalışmasından dolayı olduğunu belirten Orhan Mergen”2019 yılından beri kurucu üyesi olduğum ve ilçede Başkanlığını yürüttüğüm Yeniden Refah Partisi Pazaryeri İlçe Başkanlığından Yurtdışında çalışmamdan ötürü istifa ediyorum” ifadesinde bulundu.

 

Bu istifanın Yeniden Refah Partisinden bir ayrılık olmadığını vurgulayan Orhan Mergen, bundan sonra da aynı heyecanla partisinin çatısı altında Genel Başkanımız Sayın Dr. Muhammed Fatih Erbakan kararları doğrultusunda Pazaryeri ilçe yönetiminde yer alacağını ve partisine destek vereceğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.