,, ,

Yeni Projeye Yeni İmaj

Magazin 31.01.2023 - 13:46, Güncelleme: 31.01.2023 - 13:46 25581+ kez okundu.
 

Yeni Projeye Yeni İmaj

Yeni Projeye Yeni İmaj
Son dönemin öne çıkan oyuncuları arasında yer alan İlay Erkök , yeni projesi için imaj değiştirdi. Rolü için değişime ilk önce saçlarından başlayan güzel oyuncu, bambaşka görünüme büründü. Yeni halini sosyal medyadan takipçileri ile paylaşan İlay Erkök , hayranlarını adeta büyüledi. Kısa sürede büyük beğeni toplayan fotoğraf kareleri, yorum yağmuruna tutuldu. Hercai dizisinde canlandırdığı karakter ve oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan İlay Erkök yeni projesi için imaj değiştirdi. Rolü gereği imaj değişimine giden güzel oyuncu, bambaşka bir görünüme büründü. İlay Erkök , yeni halini sosyal medyadan takipçileri ile paylaştı. Başarılı oyuncunun paylaşımına hayranları ve sevenleri kısa sürede beğeni, yorum yağdırdı.
Yeni Projeye Yeni İmaj

Son dönemin öne çıkan oyuncuları arasında yer alan İlay Erkök , yeni projesi için imaj değiştirdi. Rolü için değişime ilk önce saçlarından başlayan güzel oyuncu, bambaşka görünüme büründü. Yeni halini sosyal medyadan takipçileri ile paylaşan İlay Erkök , hayranlarını adeta büyüledi. Kısa sürede büyük beğeni toplayan fotoğraf kareleri, yorum yağmuruna tutuldu.

Hercai dizisinde canlandırdığı karakter ve oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan İlay Erkök yeni projesi için imaj değiştirdi. Rolü gereği imaj değişimine giden güzel oyuncu, bambaşka bir görünüme büründü. İlay Erkök , yeni halini sosyal medyadan takipçileri ile paylaştı. Başarılı oyuncunun paylaşımına hayranları ve sevenleri kısa sürede beğeni, yorum yağdırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.