,, ,

Yeni Dünya Siyaseti Lideri Eman Gündüz’den Ankara Değerlendirmesi

Siyaset 25.03.2024 - 13:01, Güncelleme: 25.03.2024 - 13:04 7058+ kez okundu.
 

Yeni Dünya Siyaseti Lideri Eman Gündüz’den Ankara Değerlendirmesi

Eman Gündüz, Ankara için Turgut Altınok’u destekliyor ve Mansur Yavaş’ın hizmetlerini eleştiriyor. Ankara’nın iktidarla hizmet alabileceğini belirtiyor.
Yeni Dünya Siyaseti Lideri Eman Gündüz : "Ankara için Turgut Altınok yararlı Mansur Yavaş zararlı. Ankara Başkente uygun yönetilmeli. Ankara beş yıldır hizmet ve vizyon görmedi. Ankara hizmet açısından hızlanmalı Yavaşlık Ankara'ya yakışmaz." Yeni Dünya Siyaseti Genç Lideri Eman Gündüz Yaptığı açıklamada seçimde Ankara'da Cumhur ittifakı adayı Sayın Turgut Altınok Beyi desteklediklerini açıkladı. Genç Lider Gündüz şu şekilde konuştu: "Ankaramızı seviyoruz Başkentimizi daha çok seviyoruz bu sebeple Ankara'nın en iyi şekilde yönetilip en kaliteli hizmetleri almasını istiyoruz ne yazık ki mevcut Büyükşehir Belediyesi Ankara'ya hizmet yapamamış Ankara'ya değer katamamıştır sadece ajans çalışmaları ile reklam algı ve manipülasyon ile şahsi pr yapmışlardır bu yönüyle bakıldığı zaman Mansur Yavaş Ankara için zararlı çünkü hizmeti ve faydası yok. Ankara için Turgut Altınok Beyin daha yararlı ve hayırlı olacağını düşünüyoruz. Ankara'nın sorunlarını çözecek projelere sahip ve o sorunları çözecek dirayete liyakate ve ehliyete sahip olduğunu görüyoruz. Ankara'yı muhalefetten alıp iktidara vermek lazım çünkü Ankara iktidar ile hak ettiği hizmetleri alabilir. Kendin için kentin için Türkiye yüzyılı şehirleri için ve Yeni Dünya için Cumhur ittifakı Belediyelerini seçin."
Eman Gündüz, Ankara için Turgut Altınok’u destekliyor ve Mansur Yavaş’ın hizmetlerini eleştiriyor. Ankara’nın iktidarla hizmet alabileceğini belirtiyor.

Yeni Dünya Siyaseti Lideri Eman Gündüz : "Ankara için Turgut Altınok yararlı Mansur Yavaş zararlı. Ankara Başkente uygun yönetilmeli. Ankara beş yıldır hizmet ve vizyon görmedi. Ankara hizmet açısından hızlanmalı Yavaşlık Ankara'ya yakışmaz."

Yeni Dünya Siyaseti Genç Lideri Eman Gündüz Yaptığı açıklamada seçimde Ankara'da Cumhur ittifakı adayı Sayın Turgut Altınok Beyi desteklediklerini açıkladı.
Genç Lider Gündüz şu şekilde konuştu: "Ankaramızı seviyoruz Başkentimizi daha çok seviyoruz bu sebeple Ankara'nın en iyi şekilde yönetilip en kaliteli hizmetleri almasını istiyoruz ne yazık ki mevcut Büyükşehir Belediyesi Ankara'ya hizmet yapamamış Ankara'ya değer katamamıştır sadece ajans çalışmaları ile reklam algı ve manipülasyon ile şahsi pr yapmışlardır bu yönüyle bakıldığı zaman Mansur Yavaş Ankara için zararlı çünkü hizmeti ve faydası yok. Ankara için Turgut Altınok Beyin daha yararlı ve hayırlı olacağını düşünüyoruz. Ankara'nın sorunlarını çözecek projelere sahip ve o sorunları çözecek dirayete liyakate ve ehliyete sahip olduğunu görüyoruz. Ankara'yı muhalefetten alıp iktidara vermek lazım çünkü Ankara iktidar ile hak ettiği hizmetleri alabilir. Kendin için kentin için Türkiye yüzyılı şehirleri için ve Yeni Dünya için Cumhur ittifakı Belediyelerini seçin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.