,, ,
Orhan Çağatay
Köşe Yazarı
Orhan Çağatay
 

Tuzak

Gündem Filistin. TV kanallarında bol kepçe, akıl verenlerin sayısı hayli fazla. Bir insana derdini iyi anlatmak için örnek vermek gerekir. Bu yazıyı kısa tutacağım, anlayan anlar. Tuzak Tuzak kurmanın belli kuralları vardır. Ne yakalamak istediğinize göre tuzağı kurmanız gerekir. Örneğin, balık tutacaksanız oltanıza yem takmanız gerekir. Bu günün Türkiye'si adım adım tuzağa gidiyor. Hep hazırdan yemek yemeyi düşünürseniz, oltaya takılan siz olursunuz. Yemeyi yediğinizi zannedersiniz, ama oltayı hesaba katmadınız. Bu aç gözlülük mü, hazırcı olmak mı, hırs mı, ne derseniz deyin, tek bir açıklaması var: Düşünmeden hareket etmek. Halk dilinde ahmak derler. Önce Irak işgal edildi, ardından Libya örneği... Hepsini anlatmaya gerek yok. AKP iktidarda kalma hırsı yüzünden oltaya takıldı. Çık işin içinden, dostum dediğin ülkeler düşmanın. Van minit unutmadık. Merakla bekliyoruz, mideye inen olta ne olacak? Midede mi kalacak? Oltadaki misina bitince ne olacak? Bence kopar misinayı, olta kalsın midende.
Ekleme Tarihi: 23 Ekim 2023 - Pazartesi

Tuzak

Gündem Filistin. TV kanallarında bol kepçe, akıl verenlerin sayısı hayli fazla.

Bir insana derdini iyi anlatmak için örnek vermek gerekir. Bu yazıyı kısa tutacağım, anlayan anlar.

Tuzak

Tuzak kurmanın belli kuralları vardır. Ne yakalamak istediğinize göre tuzağı kurmanız gerekir. Örneğin, balık tutacaksanız oltanıza yem takmanız gerekir.

Bu günün Türkiye'si adım adım tuzağa gidiyor. Hep hazırdan yemek yemeyi düşünürseniz, oltaya takılan siz olursunuz. Yemeyi yediğinizi zannedersiniz, ama oltayı hesaba katmadınız.

Bu aç gözlülük mü, hazırcı olmak mı, hırs mı, ne derseniz deyin, tek bir açıklaması var: Düşünmeden hareket etmek. Halk dilinde ahmak derler.

Önce Irak işgal edildi, ardından Libya örneği... Hepsini anlatmaya gerek yok. AKP iktidarda kalma hırsı yüzünden oltaya takıldı. Çık işin içinden, dostum dediğin ülkeler düşmanın.

Van minit unutmadık.

Merakla bekliyoruz, mideye inen olta ne olacak? Midede mi kalacak? Oltadaki misina bitince ne olacak?

Bence kopar misinayı, olta kalsın midende.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Kocaman
(24.10.2023 00:36 - #244)
Çok doğru usta
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.