,, ,
Orhan Çağatay
Köşe Yazarı
Orhan Çağatay
 

Kem kum kem kum a dört kağıdı

Kem kum kem kum a dört kağıdı  dik duran sadece direk oda elektrik direği  Bu seçim gerçekten çok önemli bir seçim . Neden bu seçim önemli biliyor musunuz  bu seçımde çok insan tanıdık tıpkı acun ılıcalı'nın survivor oyunu gibi hani orada bir yarışma var ya denge oyunu detaya girmek istemiyorum.  ama şu kadarını söyleyeyim insanlar belli bir dakika dengede durmaya çalışır denge bozulduğu zaman oyuncu diskalife   olur  fakat burada ilginç bir olay var bu oyunda dengesi bozulup diskalifiye olan oyuncunun üstüne su veya benzer şeyler dökülür. Hani insanlar arasında sürekli konuşulan bir şey var  Türkiye parti Mezarlığı   efendim çok parti var var doğru ama çok da mezarlık var  bu seçimde bunu anladık ki dava dyip yola çıkan insanlar bir ay bile dik duramadılar yazık çok yazık . Omurgalı adam kalmadı varmı   Birisi parti kuruyor diyorki biz batmakta olan Titanik gemisine binmiyeceğiz   Biz yirimi yılık günahlarına ortak olamayız diyor   Tek başina iş  başina diye yola çıkıyor Babasına hırsız diyen bir insana yancılık yapıyor Sonuç 5 vekil hani beş on vekil derdin yoktu   Sende oyun dışı kaldın   Adadan ayrılıyorsun canım. Adadan ayrılma devam ediyor Sırada milliyetçi Sinan  bey sende öyle Daha sayayı mı Yahu arkadaş  bir ay dik duramadınız Bu ülkede dik duran sadece elektrik direkleri . İmamlar camilerde siyaset yapıyor Siyasetçiler belden aşağı siyaset   yapıyor . Asıp kesen siyasi lider lere ne oldu  Bak elinize a dört kağıdı elinize verdiler   Kem kum kem kum . Kısa kısa yazıyorum  detaya gerek yok Ne demek istediğimi herkes anlar. Bildiğim bir şey var ki seçim bitecek yine aynı şehirde aynı camilerde ibadet edeceğiz  ve de aynı lokantada yemek yiyeceğiz  cenazelerde yine birlikte olacağız  keza düğünlerde   bu kadar iftiranın bu kadar belden aşağı siyasetin yapıldığı bir dönem ben ömrümde görmedim  bizim bildiğimiz seçimlerde Projelerin Önde olduğu bir seçim olur ama şimdi öyle değil  Ekonomik kriz tavan yapmış kredi kartları patlamış millet pazara gidemiyor ama herkes bir pazarlığın peşinde.   Kem kum kem kum. Bak cehennemin kapılarını kapatacağını soyleyene hele hele   Cehennemin kapısına kendini siper mi etin yiğidim   Bir ay içinde uçtun diye kanat senin mi sandın . Bak kanatların sahibi kim imiş gördün mü . Bak dik duruşa   Bak teraziye Terazi diyorum dik duruşu diyorum   Zafer partisi diyorum   Ümit hoca diyorum Tebrikler diyorum   Kem kum kem kum demiyorum A dört kâğıda  bakarak konuşmuyorum .
Ekleme Tarihi: 24 Mayıs 2023 - Çarşamba

Kem kum kem kum a dört kağıdı

Kem kum kem kum a dört kağıdı  dik duran sadece direk oda elektrik direği  Bu seçim gerçekten çok önemli bir seçim . Neden bu seçim önemli biliyor musunuz

 bu seçımde çok insan tanıdık tıpkı acun ılıcalı'nın survivor oyunu gibi hani orada bir yarışma var ya denge oyunu detaya girmek istemiyorum.

 ama şu kadarını söyleyeyim insanlar belli bir dakika dengede durmaya çalışır denge bozulduğu zaman oyuncu diskalife   olur

 fakat burada ilginç bir olay var bu oyunda dengesi bozulup diskalifiye olan oyuncunun üstüne su veya benzer şeyler dökülür.

Hani insanlar arasında sürekli konuşulan bir şey var  Türkiye parti Mezarlığı   efendim çok parti var var doğru ama çok da mezarlık var  bu seçimde bunu anladık ki dava dyip yola çıkan insanlar bir ay bile dik duramadılar yazık çok yazık .

Omurgalı adam kalmadı varmı  

Birisi parti kuruyor diyorki biz batmakta olan Titanik gemisine binmiyeceğiz  

Biz yirimi yılık günahlarına ortak olamayız diyor  

Tek başina iş  başina diye yola çıkıyor

Babasına hırsız diyen bir insana yancılık yapıyor

Sonuç 5 vekil hani beş on vekil derdin yoktu  

Sende oyun dışı kaldın  

Adadan ayrılıyorsun canım.

Adadan ayrılma devam ediyor

Sırada milliyetçi Sinan  bey sende öyle

Daha sayayı mı

Yahu arkadaş  bir ay dik duramadınız

Bu ülkede dik duran sadece elektrik direkleri .

İmamlar camilerde siyaset yapıyor

Siyasetçiler belden aşağı siyaset   yapıyor .

Asıp kesen siyasi lider lere ne oldu  Bak elinize a dört kağıdı elinize verdiler  

Kem kum kem kum .

Kısa kısa yazıyorum  detaya gerek yok

Ne demek istediğimi herkes anlar.

Bildiğim bir şey var ki seçim bitecek yine aynı şehirde aynı camilerde ibadet edeceğiz  ve de aynı lokantada yemek yiyeceğiz  cenazelerde yine birlikte olacağız  keza düğünlerde   bu kadar iftiranın bu kadar belden aşağı siyasetin yapıldığı bir dönem ben ömrümde görmedim  bizim bildiğimiz seçimlerde Projelerin Önde olduğu bir seçim olur ama şimdi öyle değil

 Ekonomik kriz tavan yapmış kredi kartları patlamış millet pazara gidemiyor ama herkes bir pazarlığın peşinde.  

Kem kum kem kum.

Bak cehennemin kapılarını kapatacağını soyleyene hele hele  

Cehennemin kapısına kendini siper mi etin yiğidim  

Bir ay içinde uçtun diye kanat senin mi sandın .

Bak kanatların sahibi kim imiş gördün mü .

Bak dik duruşa  

Bak teraziye

Terazi diyorum dik duruşu diyorum  

Zafer partisi diyorum  

Ümit hoca diyorum Tebrikler diyorum  

Kem kum kem kum demiyorum

A dört kâğıda  bakarak konuşmuyorum .

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.