,, ,
Orhan Çağatay
Köşe Yazarı
Orhan Çağatay
 

Burda durun!

Şu mecliste bir vatandaşın adami yok ona yanarım. Bu nasıl bir kanun teklifi Kim hazırlıyor bu teklifi Bir yandan üretimi teşfik edeceğiz diyorsunuz Bir yandan çiftçinin gırtlağını sıkacaksınız çelişki yokmu Neyimiş efendim dikilen çaylar sokülecekmiş. Hayirdir senmi diktin kardeşim ! Bu ülkede yetişen çayın toplamı kadar dişardan çay geliyor bunu bilmeyen varmi acaba bu neyin kotası . Acaba diyorum ben başka ülkenin vatandaşımıyim Diye birdaha kimliğime baktım evet doğru tc vatandaşıyım bize bunu dayatanda bizim velilerimiz Ben bu yazıyı bir gazeteci sifatiyla yada siyasi parti temsilcisi olarak yazmıyorum bir çay üreticisi olarak yazıyorum Hangi kuvet Annemin diktiği çayı sökecek çok merak ediyorum. Siz hiç çay bahçesine girip çay topladınızmı Resim çektirmekten bahsetmiyorum çay toplamaktan bahsediyorum Yağmurda çamurda güneşte halka rağmen hiç kimse iş tutamaz. Burdan tüm karadenizdeki basin mensuplarına sesleniyorum . Lütfen duyarsız kalmayın Gücünüzü de küçümsemeyin çağırın konuşalım şü koperatif başkanlari nezaman çiftçinin yanında olacak Siyasi parti temsilcileri Herkesi duyarli olmaya davet ediyorum
Ekleme Tarihi: 28 Haziran 2022 - Salı

Burda durun!

Şu mecliste bir vatandaşın adami yok ona yanarım. Bu nasıl bir kanun teklifi Kim hazırlıyor bu teklifi Bir yandan üretimi teşfik edeceğiz diyorsunuz Bir yandan çiftçinin gırtlağını sıkacaksınız çelişki yokmu Neyimiş efendim dikilen çaylar sokülecekmiş. Hayirdir senmi diktin kardeşim ! Bu ülkede yetişen çayın toplamı kadar dişardan çay geliyor bunu bilmeyen varmi acaba bu neyin kotası .

Acaba diyorum ben başka ülkenin vatandaşımıyim Diye birdaha kimliğime baktım evet doğru tc vatandaşıyım bize bunu dayatanda bizim velilerimiz Ben bu yazıyı bir gazeteci sifatiyla yada siyasi parti temsilcisi olarak yazmıyorum bir çay üreticisi olarak yazıyorum Hangi kuvet Annemin diktiği çayı sökecek çok merak ediyorum.

Siz hiç çay bahçesine girip çay topladınızmı Resim çektirmekten bahsetmiyorum çay toplamaktan bahsediyorum Yağmurda çamurda güneşte halka rağmen hiç kimse iş tutamaz. Burdan tüm karadenizdeki basin mensuplarına sesleniyorum . Lütfen duyarsız kalmayın Gücünüzü de küçümsemeyin çağırın konuşalım şü koperatif başkanlari nezaman çiftçinin yanında olacak Siyasi parti temsilcileri Herkesi duyarli olmaya davet ediyorum

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.