,, ,
Orhan Çağatay
Köşe Yazarı
Orhan Çağatay
 

Bu masa çok önemli

Evet bu masa çök önemli Zira bu masa yuvarlak ve 6 li bir masa Türkiye’yi yönetmeye talip 6 lider ! Pekala neden bu birliktelik anlayan biri varsa beri gelsin. Aylardır toplanıyor çay içip dağılıyor çok merak ediyorum hesabi kim ödüyor . Tabiki biz ödeyeceğiz başka kim ödeyecekteki . 36 kez bir araya gelenlere bir sorun ülkede hangi sorunlar var diye bilen var mı yok 6 .liderden ekonomiyi düzeltecek somut bir çalışma var mı yok Adalet ile ilgili yok Eğitim çoktu var mi yok Olan bir projeleri var  eşcinsellere hak İstanbul sözleşmesi Yok 6 .yaşındaki çocuklara kuran okutmak çağ dişi diyeceksiniz e sonra biz kaybettik  . Ekmeledın  vakası 2 ! Sınamalarda seyret Halkın karşısına neyle çıkıyor Efendim cumhur başkanlığını kazanacak mecliste 367 millet vekili e  millete gidecek ee Referandum yapılacak eee Eski sisteme gelecek ee Diş borç ne olacak düşük faizle Kredi alınacak hadi canım. Tüm medya iki kutuplu olmuşken 350 bin üyesi olan partileri tv kanalında yok sayılırken bu kadar medya gücünüz varken 6 liderde bizden bir şey olmaz biz dışardan bir adam bulacağız derseniz bu millet size niye oy versin kardeşim neden ümit mi  verdiniz Bakın sokağa gençler ne diyor Somut çözümler bekliyor Demem o ki hepiniz gidici siniz 1 .Bu ülkede dinle uğraşma 2.garibanin ekmeğiyle uğraşma 3.adalete karışma Mu ülkede alkol alan herkesi dinsiz sanma üflesen iman çıkar Muhalefet tamda iktidarın istediği gibi çalışıyor benden söylemesi . Kardeşim siz neden parti kurdunuz amacınız ne bir parti  Neden kurulur tabiki ülkeyi yönetmek için siz ne yapıyorsunuz oğluna kız ister gibi gidiyorsunuz başkasına kız ısıtıyorsunuz neden benim oğlumdan bir cacık olmaz der gibi  ya bu nasıl bir iştir. Hani proje nerde ! Üç yıl önce kurulmuş bir parti 6 .adet kaynak kitabi toplam 681 proje tüm siyası partilere gönderildi sahhı siz duymadınız mı yoksa insan bir kopya çeker en azından . Kim bu parti diyeyim Yeniden refah partisi 81. ile kaynak projesi Kitabı Sayfayı doldurmak için yazmam kısa ve net
Ekleme Tarihi: 12 Eylül 2022 - Pazartesi

Bu masa çok önemli

Evet bu masa çök önemli

Zira bu masa yuvarlak ve 6 li bir masa

Türkiye’yi yönetmeye talip 6 lider !

Pekala neden bu birliktelik anlayan biri varsa beri gelsin.

Aylardır toplanıyor çay içip dağılıyor çok merak ediyorum hesabi kim ödüyor .

Tabiki biz ödeyeceğiz başka kim ödeyecekteki .

36 kez bir araya gelenlere bir sorun ülkede hangi sorunlar var diye bilen var mı yok

6 .liderden ekonomiyi düzeltecek somut bir çalışma var mı yok

Adalet ile ilgili yok

Eğitim çoktu var mi yok

Olan bir projeleri var  eşcinsellere hak

İstanbul sözleşmesi

Yok 6 .yaşındaki çocuklara kuran okutmak çağ dişi diyeceksiniz e sonra biz kaybettik  .

Ekmeledın  vakası 2 !

Sınamalarda seyret

Halkın karşısına neyle çıkıyor

Efendim cumhur başkanlığını kazanacak mecliste 367 millet vekili e  millete gidecek ee

Referandum yapılacak eee

Eski sisteme gelecek ee

Diş borç ne olacak düşük faizle

Kredi alınacak hadi canım.

Tüm medya iki kutuplu olmuşken 350 bin üyesi olan partileri tv kanalında yok sayılırken bu kadar medya gücünüz varken 6 liderde bizden bir şey olmaz biz dışardan bir adam bulacağız derseniz bu millet size niye oy versin kardeşim neden ümit mi  verdiniz

Bakın sokağa gençler ne diyor

Somut çözümler bekliyor

Demem o ki hepiniz gidici siniz

1 .Bu ülkede dinle uğraşma

2.garibanin ekmeğiyle uğraşma

3.adalete karışma

Mu ülkede alkol alan herkesi dinsiz sanma üflesen iman çıkar

Muhalefet tamda iktidarın istediği gibi çalışıyor benden söylemesi .

Kardeşim siz neden parti kurdunuz amacınız ne bir parti

 Neden kurulur tabiki ülkeyi yönetmek için siz ne yapıyorsunuz oğluna kız ister gibi gidiyorsunuz başkasına kız ısıtıyorsunuz neden benim oğlumdan bir cacık olmaz der gibi  ya bu nasıl bir iştir.

Hani proje nerde !

Üç yıl önce kurulmuş bir parti

6 .adet kaynak kitabi toplam 681 proje tüm siyası partilere gönderildi sahhı siz duymadınız mı yoksa insan bir kopya çeker en azından .

Kim bu parti diyeyim

Yeniden refah partisi

81. ile kaynak projesi Kitabı

Sayfayı doldurmak için yazmam kısa ve net

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.