,, ,
Orhan Çağatay
Köşe Yazarı
Orhan Çağatay
 

Beyni zorlamak!

Bir temsili mehmet olsun. Ve olan bitenı ona anlatalım. Bak mehmet beni kimse anlamıyor diyorsun ya. Senin ne çektiğini .ben nerden bileyim mehmet. Bak mehmet bu ülkede. senden daha zorda olan İnsanlar var mehmet . Mehmet sen onları hiç anladın mı mehmet Bak mehmet senin ataların at üstünde aylarca yol yürüyüp ülkeler fetetı mehmet Mehmet sen beni dinliyormusum mehmet Ah mehmet Ah mehmet Sen beni bir anlasan mehmet senin ataların varya. Çanakalede düşmanı denize döktü mehmet Çanakele kızıla boyandı mehmet Ah be mehmet Sen beni bir anlasan varya mehmet Mehmet bak kardeşim Senin ataların varya Bir mektupla ülkelere rajon keserdi mehmet . Ah be kardeşim sen beni bir anlasan varya. Mehmet bak kardeşim Biri sana türk milliyetçiliğinden bahsedıyor duyuyor musun Mehmet biri şaman. dininden Biri budıs Biri hıristiyan Biri yahudi Daha söyleyeyımı mehmet İnanmıyorsan çok itimat etiğin başın sıkışınca elindeki akılı telefonla gogula sor mehmet Kım onlar mehmet Onlarla ne ortak yanın var mehmet bak kardeşim Şu söylediklerimı anlaman için. ne yapayım mehmet Bağıra bağıra anlatsam. Anlarmısın .yoksa kulağınamı. Fısıldayım mehmet. Mehmet biride sana devrim devrım diyor mehmet Bak mehmet devrim diye. diye deyıst olduk mehmet Dinimizıde devirdiler. mehmet . Sen neyın derdındesın mehmet .hangı derten yanıyorsun mehmet Mehmet neyin eksik neyin. Hangi derten bahsediyorsun. mehmet Ümmet kan ağlıyor İnsanlık iki yıl boyunca evlere hapsedildi Dünya hapisaneye döndü Mehmet senin ne derdin var. Aşinmı yok işin mi yok Daha diyeyımi Sen sütçü imamın Sen yavuzun Sen fatihlerin Sen gazalinin Sen ibnısınanın Farabının Torunusun . Kafanı kaldır göğe birbak. Burda ne işin var kimsin. Ve nereye gideceksin Rotan neresi . Heybene bir bak içi boş mehmet . Boş işleri bırak Dertmiş senin derdin lüks yaşamakmı yoksa Temiz geldiğin bu dünyada Kirlenip kirletıp gıtmekmı. Yoksa Bir düşün kafanı yor. Biliyormusun bir insan nekadar acı çekerse Bir okadar kavi olur olgunlaşır Biliyormusun dertlere Musibetlere sabredince İbadet sayılır Biliyormusun şu nasihatimı Düşünürsen ibadet edeceksin Hiç açıp okudunmu Mehmet . Şeytan hiç elinde satırla gelirmi mehmet Sen biliyormusun sekiz saaten fazla üyku uyumaz. Sen seksen sendır uyoyorsun mehmet artık uyansan iyi olur mehmet Beynin çürüdü uyan be kardeşim . Mehmet bunu bir düşün
Ekleme Tarihi: 06 Ağustos 2022 - Cumartesi

Beyni zorlamak!

Bir temsili mehmet olsun. Ve olan bitenı ona anlatalım. Bak mehmet beni kimse anlamıyor diyorsun ya. Senin ne çektiğini .ben nerden bileyim mehmet. Bak mehmet bu ülkede. senden daha zorda olan İnsanlar var mehmet . Mehmet sen onları hiç anladın mı mehmet Bak mehmet senin ataların at üstünde aylarca yol yürüyüp ülkeler fetetı mehmet Mehmet sen beni dinliyormusum mehmet Ah mehmet Ah mehmet Sen beni bir anlasan mehmet senin ataların varya.

Çanakalede düşmanı denize döktü mehmet Çanakele kızıla boyandı mehmet Ah be mehmet Sen beni bir anlasan varya mehmet Mehmet bak kardeşim Senin ataların varya Bir mektupla ülkelere rajon keserdi mehmet . Ah be kardeşim sen beni bir anlasan varya. Mehmet bak kardeşim Biri sana türk milliyetçiliğinden bahsedıyor duyuyor musun Mehmet biri şaman. dininden Biri budıs Biri hıristiyan Biri yahudi Daha söyleyeyımı mehmet İnanmıyorsan çok itimat etiğin başın sıkışınca elindeki akılı telefonla gogula sor mehmet Kım onlar mehmet Onlarla ne ortak yanın var mehmet bak kardeşim Şu söylediklerimı anlaman için. ne yapayım mehmet Bağıra bağıra anlatsam. Anlarmısın .yoksa kulağınamı. Fısıldayım mehmet. Mehmet biride sana devrim devrım diyor mehmet Bak mehmet devrim diye. diye deyıst olduk mehmet Dinimizıde devirdiler. mehmet .

Sen neyın derdındesın mehmet .hangı derten yanıyorsun mehmet Mehmet neyin eksik neyin. Hangi derten bahsediyorsun. mehmet Ümmet kan ağlıyor İnsanlık iki yıl boyunca evlere hapsedildi Dünya hapisaneye döndü Mehmet senin ne derdin var. Aşinmı yok işin mi yok Daha diyeyımi Sen sütçü imamın Sen yavuzun Sen fatihlerin Sen gazalinin Sen ibnısınanın Farabının Torunusun . Kafanı kaldır göğe birbak. Burda ne işin var kimsin. Ve nereye gideceksin Rotan neresi . Heybene bir bak içi boş mehmet . Boş işleri bırak Dertmiş senin derdin lüks yaşamakmı yoksa Temiz geldiğin bu dünyada Kirlenip kirletıp gıtmekmı. Yoksa Bir düşün kafanı yor.

Biliyormusun bir insan nekadar acı çekerse Bir okadar kavi olur olgunlaşır Biliyormusun dertlere Musibetlere sabredince İbadet sayılır Biliyormusun şu nasihatimı Düşünürsen ibadet edeceksin Hiç açıp okudunmu Mehmet . Şeytan hiç elinde satırla gelirmi mehmet Sen biliyormusun sekiz saaten fazla üyku uyumaz. Sen seksen sendır uyoyorsun mehmet artık uyansan iyi olur mehmet Beynin çürüdü uyan be kardeşim . Mehmet bunu bir düşün

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Serkan islamoğlu
(06.08.2022 10:37 - #163)
Maşallah negüzelde anlatmışsın
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.