,, ,

Yaz Kurslarına Rengarenk Açılış

Gündem 06.07.2023 - 15:16, Güncelleme: 06.07.2023 - 15:16 3612+ kez okundu.
 

Yaz Kurslarına Rengarenk Açılış

Yaz Kurslarına Rengarenk Açılış
Marmaris Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ücretsiz yaz kursları törenle başladı. 13 branşta 2 ay boyunca 1455 kursiyerin faydalanacağı kursun açılış törenine Belediye Başkanı Mehmet Oktay da katıldı. Marmaris Belediyesi ’nin 5-17 yaş arası çocuklara yönelik 13 branşta açtığı ücretsiz yaz kursları başladı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak ve yaz aylarını verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği kurslar, Başkan Mehmet Oktay’ın da katıldığı törenle başladı. Yüzme Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinlikte Başkan Oktay’ı balonlarla karşılayan çocuklar çalan müzikle dakikalarca dans etti. Hazırladıkları gösterileri sunan çocukların neşesine Başkan Oktay ve veliler de ortak oldu. ÖNCELİĞİMİZ HEP ÇOCUKLAR Burada bir konuşma yapan Başkan Oktay, üçüncü kez kursları açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Çocuklarımızın hem yeteneklerini keşfetmeleri, hem yeteneklerini geliştirmeleri ve keyifli zaman geçirmelerini umut ediyoruz. İnşallah çok güzel bir program olur ve çocuklarımız çok mutlu olurlar. Neticede bu çalışmalarda önceliğimiz çocukların mutlu olmasıdır” diyerek başarılar ve iyi eğlenceler diledi. 13 BRANŞTA 1455 ÇOCUK 13 branşta açılan kurslardan 2 ay boyunca 1455 çocuk faydalanacak. Yaz kurslarında halk oyunları, bale, yüzme, drama, masa tenisi, ritim perküsyon, çocuk pilatesi, modern dans, zumba, crosfit, jimnastik, resim ve Latin dansı branşlarında eğitimler verilecek.
Yaz Kurslarına Rengarenk Açılış

Marmaris Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ücretsiz yaz kursları törenle başladı. 13 branşta 2 ay boyunca 1455 kursiyerin faydalanacağı kursun açılış törenine Belediye Başkanı Mehmet Oktay da katıldı.

Marmaris Belediyesi ’nin 5-17 yaş arası çocuklara yönelik 13 branşta açtığı ücretsiz yaz kursları başladı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak ve yaz aylarını verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği kurslar, Başkan Mehmet Oktay’ın da katıldığı törenle başladı. Yüzme Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinlikte Başkan Oktay’ı balonlarla karşılayan çocuklar çalan müzikle dakikalarca dans etti. Hazırladıkları gösterileri sunan çocukların neşesine Başkan Oktay ve veliler de ortak oldu.

ÖNCELİĞİMİZ HEP ÇOCUKLAR

Burada bir konuşma yapan Başkan Oktay, üçüncü kez kursları açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Çocuklarımızın hem yeteneklerini keşfetmeleri, hem yeteneklerini geliştirmeleri ve keyifli zaman geçirmelerini umut ediyoruz. İnşallah çok güzel bir program olur ve çocuklarımız çok mutlu olurlar. Neticede bu çalışmalarda önceliğimiz çocukların mutlu olmasıdır” diyerek başarılar ve iyi eğlenceler diledi.

13 BRANŞTA 1455 ÇOCUK

13 branşta açılan kurslardan 2 ay boyunca 1455 çocuk faydalanacak. Yaz kurslarında halk oyunları, bale, yüzme, drama, masa tenisi, ritim perküsyon, çocuk pilatesi, modern dans, zumba, crosfit, jimnastik, resim ve Latin dansı branşlarında eğitimler verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.