,, ,

Yaşamını Yitiren 17'nci Dönem Muş Milletvekili Atilla Sın'a Tbmm'de Cenaze Töreni Düzenlendi

Gündem 17.10.2022 - 14:13, Güncelleme: 17.10.2022 - 14:13 3727+ kez okundu.
 

Yaşamını Yitiren 17'nci Dönem Muş Milletvekili Atilla Sın'a Tbmm'de Cenaze Töreni Düzenlendi

Yaşamını Yitiren 17'nci Dönem Muş Milletvekili Atilla Sın'a Tbmm'de Cenaze Töreni Düzenlendi
TBMM’de 17. Dönem Anavatan Partisi Muş Milletvekili olarak görev yapan Atilla Sın için Meclis’te cenaze töreni düzenlendi. Törene; Sın'ın ailesi ve yakınları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek ; CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Özgür Özel ile milletvekilleri katıldı. Eski ANAP Milletvekili Atilla Sın, 81 yaşında yaşamını yitirdi. Sın için TBMM'de Şeref Kapısı önünde cenaze töreni düzenlendi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Sın ile aynı dönem ANAP’ta görev yapmış olan eski TBMM Başkanı, Devlet ve Adalet Bakanı Cemil Çiçek de törene katıldı. Meclis'te düzenlenen törenin ardından Sın'ın naaşı; öğle namazına müteakip Kocatepe Camisi'nde kılınacak cenaze namazından sonrasında Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek. ATİLLA SIN KİMDİR?  Sın, 1941 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Ticaret Odası meclis üyeliği ve Türkiye Odalar Birliği Yönetim Kurulu üyeliğinde bulunan Sın, ANAP'tan 17'nci Dönem Muş Milletvekili olarak 1983-1987 arasında TBMM'ye girdi. 
Yaşamını Yitiren 17'nci Dönem Muş Milletvekili Atilla Sın'a Tbmm'de Cenaze Töreni Düzenlendi

TBMM’de 17. Dönem Anavatan Partisi Muş Milletvekili olarak görev yapan Atilla Sın için Meclis’te cenaze töreni düzenlendi. Törene; Sın'ın ailesi ve yakınları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek ; CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Özgür Özel ile milletvekilleri katıldı.

Eski ANAP Milletvekili Atilla Sın, 81 yaşında yaşamını yitirdi. Sın için TBMM'de Şeref Kapısı önünde cenaze töreni düzenlendi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Sın ile aynı dönem ANAP’ta görev yapmış olan eski TBMM Başkanı, Devlet ve Adalet Bakanı Cemil Çiçek de törene katıldı.

Meclis'te düzenlenen törenin ardından Sın'ın naaşı; öğle namazına müteakip Kocatepe Camisi'nde kılınacak cenaze namazından sonrasında Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

ATİLLA SIN KİMDİR? 

Sın, 1941 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Ticaret Odası meclis üyeliği ve Türkiye Odalar Birliği Yönetim Kurulu üyeliğinde bulunan Sın, ANAP'tan 17'nci Dönem Muş Milletvekili olarak 1983-1987 arasında TBMM'ye girdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.