,, ,

Yargıtay Birinci Başkanlık Kurulu, Yargıtay üyeliği seçilen 6 yeni üyenin görev yapacağı daireleri belirledi

Gündem 31.07.2023 - 18:04, Güncelleme: 31.07.2023 - 18:06 3010+ kez okundu.
 

Yargıtay Birinci Başkanlık Kurulu, Yargıtay üyeliği seçilen 6 yeni üyenin görev yapacağı daireleri belirledi

Yargıtay üyeliği seçilen Yeşim Garipoğlu Özen, Yakup Moğul, Yılmaz Çiftçi, Hakan Türkön, Okan Albayrak ve Seyfi Han'ın görev yapacağı daireler açıklandı
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından 25 Temmuz'da Yargıtay üyeliğine seçilen 6 yeni üyenin görev yapacağı daireler, Yargıtay Birinci Başkanlık Kurulunca belirlendi. Kurul, Yargıtay üyeliğine seçilen Yeşim Garipoğlu Özen , Yakup Moğul , Yılmaz Çiftçi , Hakan Türkön , Okan Albayrak ve Seyfi Han 'ın görev yapacağı daireleri belirlemek için Yargıtay Kanunu'nun 10. maddesi gereğince toplandı. Daire başkanlıkları ve üyelerin talep, ihtiyaç, iş ve kadro durumları ile mevcut üyelerin emeklilik takvimine göre oy birliğiyle alınan karara göre Yeşim Garipoğlu Özen 4. Ceza Dairesine, Yakup Moğul 1. Hukuk Dairesine, Yılmaz Çiftçi 12. Hukuk Dairesine, Hakan Türkön 1. Ceza Dairesine, Okan Albayrak 11. Hukuk Dairesine, Seyfi Han ise 8. Hukuk Dairesine görevlendirildi.
Yargıtay üyeliği seçilen Yeşim Garipoğlu Özen, Yakup Moğul, Yılmaz Çiftçi, Hakan Türkön, Okan Albayrak ve Seyfi Han'ın görev yapacağı daireler açıklandı

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından 25 Temmuz'da Yargıtay üyeliğine seçilen 6 yeni üyenin görev yapacağı daireler, Yargıtay Birinci Başkanlık Kurulunca belirlendi.

Kurul, Yargıtay üyeliğine seçilen Yeşim Garipoğlu Özen , Yakup Moğul , Yılmaz Çiftçi , Hakan Türkön , Okan Albayrak ve Seyfi Han 'ın görev yapacağı daireleri belirlemek için Yargıtay Kanunu'nun 10. maddesi gereğince toplandı.

Daire başkanlıkları ve üyelerin talep, ihtiyaç, iş ve kadro durumları ile mevcut üyelerin emeklilik takvimine göre oy birliğiyle alınan karara göre Yeşim Garipoğlu Özen 4. Ceza Dairesine, Yakup Moğul 1. Hukuk Dairesine, Yılmaz Çiftçi 12. Hukuk Dairesine, Hakan Türkön 1. Ceza Dairesine, Okan Albayrak 11. Hukuk Dairesine, Seyfi Han ise 8. Hukuk Dairesine görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.