,, ,

Yaralı pelikan Kayseri'de tedavi altına alındı

Gündem 21.11.2023 - 16:36, Güncelleme: 21.11.2023 - 16:36 3160+ kez okundu.
 

Yaralı pelikan Kayseri'de tedavi altına alındı

Kayseri’de bir kişinin bahçesinde bulunan yaralı pelikan, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri tarafından tedavi altına alındı.
Kayseri 'de bir kişinin bahçesinde yaralı halde bulduğu pelikan tedavi altına alındı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan ilçesi Seyrani Mahallesi 'nde bir kişi evinin bahçesinde yaralı pelikan buldu. Pelikan, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Sırtında yara olan ve uçma güçlüğü çeken pelikan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı'nda bulunan hayvanat bahçesindeki veterinerlikte tedaviye alındı. Pelikanın, tedavi ve bakımının ardından doğal ortamına bırakılacağı öğrenildi.
Kayseri’de bir kişinin bahçesinde bulunan yaralı pelikan, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri tarafından tedavi altına alındı.

Kayseri 'de bir kişinin bahçesinde yaralı halde bulduğu pelikan tedavi altına alındı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan ilçesi Seyrani Mahallesi 'nde bir kişi evinin bahçesinde yaralı pelikan buldu.

Pelikan, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Sırtında yara olan ve uçma güçlüğü çeken pelikan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı'nda bulunan hayvanat bahçesindeki veterinerlikte tedaviye alındı.

Pelikanın, tedavi ve bakımının ardından doğal ortamına bırakılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.