,, ,

Yalova'da boğulma: 76 yaşındaki İsmail Doğru hayatını kaybetti

Gündem 29.08.2023 - 16:42, Güncelleme: 29.08.2023 - 16:44 4572+ kez okundu.
 

Yalova'da boğulma: 76 yaşındaki İsmail Doğru hayatını kaybetti

Yalova'da denize giren 76 yaşındaki İsmail Doğru boğuldu. Acil müdahaleye rağmen kurtarılamadı
Yalova 'nın Armutlu ilçesinde serinlemek amacıyla denize giren 76 yaşındaki İsmail Doğru, boğularak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, İsmail Doğru, ilçeye bağlı Fıstıklı köyünde balıkçı barınağı yanında denize girdi. Bir süre sonra çırpınmaya başlayan Doğru, vatandaşlar tarafından sudan çıkarıldı. 112 Acil Sağlık ve jandarma ekiplerine haber verilen Doğru, Armutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu kritik olan Doğru, sevk edildiği Yalova Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşlı adamın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Yalova'da denize giren 76 yaşındaki İsmail Doğru boğuldu. Acil müdahaleye rağmen kurtarılamadı

Yalova 'nın Armutlu ilçesinde serinlemek amacıyla denize giren 76 yaşındaki İsmail Doğru, boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İsmail Doğru, ilçeye bağlı Fıstıklı köyünde balıkçı barınağı yanında denize girdi. Bir süre sonra çırpınmaya başlayan Doğru, vatandaşlar tarafından sudan çıkarıldı.

112 Acil Sağlık ve jandarma ekiplerine haber verilen Doğru, Armutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu kritik olan Doğru, sevk edildiği Yalova Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaşlı adamın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.