,, ,

Yalova'da amatör balıkçı, teknesine çıkan su samurunu besledi

Gündem 16.08.2023 - 17:12, Güncelleme: 16.08.2023 - 17:12 4051+ kez okundu.
 

Yalova'da amatör balıkçı, teknesine çıkan su samurunu besledi

Çınarcık’ta amatör balıkçı, teknesine çıkan su samurunu besledi. Su samuru, balıkları yiyip denize döndü. Balıkçı, bu anları cep telefonuyla kaydetti.
Yalova 'nın Çınarcık ilçesinde Marmara Denizi 'ne açılan amatör balıkçı , teknesine çıkan su samurunu balık vererek besledi. Tatilin geçirmek üzere Çınarcık'a bağlı Esenköy beldesine gelen 58 yaşındaki Serdar Karagöz, balık tutmak için Esenköy Limanı'ndan tekne ile denize açıldı. Bir süre sonra teknesine yaklaşın su samurunu fark eden Karagöz, tuttuğu balıklardan birkaçını samurun yemesi için denize attı. Bu anları cep telefonu ile kaydeden Karagöz'ün şaşkınlığı su samurunun bir süre sonra tekneye çıkmasıyla daha da arttı. Su samuru, teknede kendisine verilen balıkları yedikten bir süre sonra denize dönüp gözden kayboldu.
Çınarcık’ta amatör balıkçı, teknesine çıkan su samurunu besledi. Su samuru, balıkları yiyip denize döndü. Balıkçı, bu anları cep telefonuyla kaydetti.

Yalova 'nın Çınarcık ilçesinde Marmara Denizi 'ne açılan amatör balıkçı , teknesine çıkan su samurunu balık vererek besledi.

Tatilin geçirmek üzere Çınarcık'a bağlı Esenköy beldesine gelen 58 yaşındaki Serdar Karagöz, balık tutmak için Esenköy Limanı'ndan tekne ile denize açıldı.

Bir süre sonra teknesine yaklaşın su samurunu fark eden Karagöz, tuttuğu balıklardan birkaçını samurun yemesi için denize attı. Bu anları cep telefonu ile kaydeden Karagöz'ün şaşkınlığı su samurunun bir süre sonra tekneye çıkmasıyla daha da arttı.

Su samuru, teknede kendisine verilen balıkları yedikten bir süre sonra denize dönüp gözden kayboldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.