,, ,

Yalı Çapkını’nın Orhan’ı Emre Altuğ’dan yeni proje

Tv-Dünyası 08.03.2023 - 15:58, Güncelleme: 08.03.2023 - 15:58 12380+ kez okundu.
 

Yalı Çapkını’nın Orhan’ı Emre Altuğ’dan yeni proje

Yalı Çapkını’nın Orhan’ı Emre Altuğ’dan yeni proje
Emre Altuğ şarkıcılığının yanı sıra oyuncu kimliğiyle de ön planda… Yalı Çapkını dizisinde Orhan Korhan rolüyle seyirciyle buluşan Altuğ’un Algı Eke , Lemi Filozof ve Selen Domaç ’la beraber kamera karşısına geçtiği “Ne olacak Halim?” filmi sinemalarda vizyona giriyor. Emre Altuğ filmde ünlü sunucu Halim Pekyaman , Algı Eke ise filmde 4 çocuklu seksi bir temizlikçi karakterine hayat veriyor. Paranın, zenginliğin, şöhretin hiçbir öneminin ve garantisinin olmadığını, asıl önemli olanın aile, sevgi, huzur ve mutluluk gibi gerçek değerler” olduğuna vurgu yapan “Ne olacak Halim?” filmi, CGV Mars Dağıtımıyla 10 Mart 2023’te sinemalarda seyirciyle buluşacak.
Yalı Çapkını’nın Orhan’ı Emre Altuğ’dan yeni proje

Emre Altuğ şarkıcılığının yanı sıra oyuncu kimliğiyle de ön planda… Yalı Çapkını dizisinde Orhan Korhan rolüyle seyirciyle buluşan Altuğ’un Algı Eke , Lemi Filozof ve Selen Domaç ’la beraber kamera karşısına geçtiği “Ne olacak Halim?” filmi sinemalarda vizyona giriyor.

Emre Altuğ filmde ünlü sunucu Halim Pekyaman , Algı Eke ise filmde 4 çocuklu seksi bir temizlikçi karakterine hayat veriyor. Paranın, zenginliğin, şöhretin hiçbir öneminin ve garantisinin olmadığını, asıl önemli olanın aile, sevgi, huzur ve mutluluk gibi gerçek değerler” olduğuna vurgu yapan “Ne olacak Halim?” filmi, CGV Mars Dağıtımıyla 10 Mart 2023’te sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.