,, ,

Yalı Çapkını’na bir bomba oyuncu daha

Tv-Dünyası 07.01.2023 - 11:40, Güncelleme: 07.01.2023 - 11:41 5167+ kez okundu.
 

Yalı Çapkını’na bir bomba oyuncu daha

Yalı Çapkını’na bir bomba oyuncu daha
Yalı Çapkını dizisine Mine Tugay 'ın ardından yeni bir konuk oyuncu daha geliyor. Yalı Çapkını dizisi bu akşam 16. bölümüyle ekrana geliyor. Burcu Alptekin ’in yönettiği dizinin kadrosuna son olarak Mine Tugay “Defne” rolüyle konuk olmuştu. Tugay’ın ardından arkadaşı Efe de diziye katılıyor. Fırat Çelik ’in hayat vereceği Efe karakterini 17. bölümde göreceğiz. Yurt dışından gelen Efe, nefes nefes olayların yaşandığı Mehmet Barış Günger ’le Erhan Tuncer ’in yazdığı dizide ortalığı fena karıştıracak. Efe’nin yeni bir gelişme olmazsa yaklaşık 5 bölüm dizide kalması planlanıyor.
Yalı Çapkını’na bir bomba oyuncu daha

Yalı Çapkını dizisine Mine Tugay 'ın ardından yeni bir konuk oyuncu daha geliyor.

Yalı Çapkını dizisi bu akşam 16. bölümüyle ekrana geliyor. Burcu Alptekin ’in yönettiği dizinin kadrosuna son olarak Mine Tugay “Defne” rolüyle konuk olmuştu. Tugay’ın ardından arkadaşı Efe de diziye katılıyor.

Fırat Çelik ’in hayat vereceği Efe karakterini 17. bölümde göreceğiz. Yurt dışından gelen Efe, nefes nefes olayların yaşandığı Mehmet Barış Günger ’le Erhan Tuncer ’in yazdığı dizide ortalığı fena karıştıracak. Efe’nin yeni bir gelişme olmazsa yaklaşık 5 bölüm dizide kalması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.