,, ,

"Yabani" dizisi reytinglerde yükselişe geçti

Tv-Dünyası 01.11.2023 - 12:57, Güncelleme: 01.11.2023 - 13:01 7640+ kez okundu.
 

"Yabani" dizisi reytinglerde yükselişe geçti

Ünlü isimlerin yer aldığı ‘Yabani’ dizisi, son bölümüyle reytinglerde artış yaşadı ve Twitter’da trend oldu.
Simay Barlas , Halit Özgür Sarı , Yurdaer Okur , Bertan Asllani , Seray Özkan ve Rojbin Erden gibi ünlü isimlerin yer aldığı " Yabani " dizisi, dün akşam yayınlanan bölümü ile tüm gruplarda artış yaşadı. Dizi , Total'de 5,78, AB'de 3,80 ve ABC1'de 6,27 reyting aldı. Bu sonuçlarla dizi, ilk bölümüne göre Total'de yüzde 26, AB'de yüzde 66 ve ABC1'de yüzde 38 oranında artış gösterdi. Dizinin yükselişine sosyal medyada da yansıdı. Dizinin hashtag'i Twitter'da Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşti. " Yabani ", vahşi doğada hayatta kalma mücadelesi veren genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Dizinin yönetmenliğini Çağatay Ulusoy, senaristliğini ise Ayşe Üner Kutlu üstleniyor.
Ünlü isimlerin yer aldığı ‘Yabani’ dizisi, son bölümüyle reytinglerde artış yaşadı ve Twitter’da trend oldu.

Simay Barlas , Halit Özgür Sarı , Yurdaer Okur , Bertan Asllani , Seray Özkan ve Rojbin Erden gibi ünlü isimlerin yer aldığı " Yabani " dizisi, dün akşam yayınlanan bölümü ile tüm gruplarda artış yaşadı.

Dizi , Total'de 5,78, AB'de 3,80 ve ABC1'de 6,27 reyting aldı. Bu sonuçlarla dizi, ilk bölümüne göre Total'de yüzde 26, AB'de yüzde 66 ve ABC1'de yüzde 38 oranında artış gösterdi.

Dizinin yükselişine sosyal medyada da yansıdı. Dizinin hashtag'i Twitter'da Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşti.

" Yabani ", vahşi doğada hayatta kalma mücadelesi veren genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Dizinin yönetmenliğini Çağatay Ulusoy, senaristliğini ise Ayşe Üner Kutlu üstleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.