,, ,

WhatsApp, kullanıcılarına e-posta gönderme özelliğini sunuyor.

Bilim-Teknoloji 07.08.2023 - 14:15, Güncelleme: 07.08.2023 - 14:15 6892+ kez okundu.
 

WhatsApp, kullanıcılarına e-posta gönderme özelliğini sunuyor.

WhatsApp, WhatsApp'ta kayıtlı olmayan kişilere e-posta gönderme özelliğini sunuyor.
WhatsApp , kullanıcılarına e-posta gönderme özelliğini sunmaya başladı. Bu özellik sayesinde WhatsApp kullanıcıları, WhatsApp 'ta kayıtlı olmayan kişilere e-posta gönderebilecek. WhatsApp 'ta e-posta göndermek için, "Yeni mesaj" ekranında "E-posta" seçeneğine tıklamak gerekiyor. Ardından, e-posta adresini ve mesajı yazmak gerekiyor. Mesajın sonunda, "Gönder" butonuna tıklamak gerekiyor. WhatsApp 'ta e-posta gönderme özelliği, şu anda bazı ülkelerde test ediliyor. Özelliğin, önümüzdeki aylarda tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. WhatsApp 'ta e-posta gönderme özelliği, kullanıcıların WhatsApp'ı daha çok kullanmalarını sağlayacak. Bu özellik sayesinde, WhatsApp kullanıcıları, WhatsApp'ta kayıtlı olmayan kişilere de mesaj gönderebilecekler. WhatsApp 'ta e-posta gönderme özelliği, kullanıcıların WhatsApp 'ı daha verimli kullanmalarını sağlayacak. Bu özellik sayesinde, WhatsApp kullanıcıları, e-posta göndermek için ayrı bir uygulama kullanmaya ihtiyaç duymayacaklar.
WhatsApp, WhatsApp'ta kayıtlı olmayan kişilere e-posta gönderme özelliğini sunuyor.

WhatsApp , kullanıcılarına e-posta gönderme özelliğini sunmaya başladı. Bu özellik sayesinde WhatsApp kullanıcıları, WhatsApp 'ta kayıtlı olmayan kişilere e-posta gönderebilecek.

WhatsApp 'ta e-posta göndermek için, "Yeni mesaj" ekranında "E-posta" seçeneğine tıklamak gerekiyor. Ardından, e-posta adresini ve mesajı yazmak gerekiyor. Mesajın sonunda, "Gönder" butonuna tıklamak gerekiyor.

WhatsApp 'ta e-posta gönderme özelliği, şu anda bazı ülkelerde test ediliyor. Özelliğin, önümüzdeki aylarda tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

WhatsApp 'ta e-posta gönderme özelliği, kullanıcıların WhatsApp'ı daha çok kullanmalarını sağlayacak. Bu özellik sayesinde, WhatsApp kullanıcıları, WhatsApp'ta kayıtlı olmayan kişilere de mesaj gönderebilecekler.

WhatsApp 'ta e-posta gönderme özelliği, kullanıcıların WhatsApp 'ı daha verimli kullanmalarını sağlayacak. Bu özellik sayesinde, WhatsApp kullanıcıları, e-posta göndermek için ayrı bir uygulama kullanmaya ihtiyaç duymayacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.