,, ,

Volkan Keskin Kimdir?

Kimdir 27.09.2023 - 15:56, Güncelleme: 27.09.2023 - 15:56 5633+ kez okundu.
 

Volkan Keskin Kimdir?

Volkan Keskin Kimdir, Nerelidir? Volkan Keskin Hayatı ve Biyografisi
Volkan Keskin fotomodel, sinema ve dizi oyuncusu, sanat yönetmenidir. 16 Ağustos 1983 tarihinde Samsun’da doğmuştur. Babası başkomiser olduğu için Anadolu’nun birçok ilinde eğitim görmüştür. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Elektronik Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Haliç Üniversitesi’nde Tiyatro Bölümü’nde yüksek lisans yapmıştır. Volkan Keskin 2005 yılında modellik kariyerine başlamıştır. Londra merkezli bir ajansla sözleşme imzalamış ve sayısız defile ve kataloglarda yer almıştır. 2007 yılında Star TV’de yayınlanan Dağlar Delisi dizisinde Melik karakterini canlandırarak ilk TV projesine imza atmıştır. 2010 yılında Fetih 1453 filminde Balaban rolü için seçilmiş ancak çekimler sırasında parmağını kırması nedeniyle projeden ayrılmıştır. 2013 yılında Karaoğlan filminde başrol oynamıştır5. 2015 yılında Türkiye-İran ortak yapımı Yarının Adı Başka filminde Mustafa karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Direniş Karatay filminde Olcayto rolünü üstlenmiştir. 2017-2018 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan İsimsizler dizisinde Kürşat karakterini oynamıştır. Volkan Keskin 1.85 cm boyunda, 75 kg ağırlığında ve aslan burcudur. Göz rengi kahverengi, saç rengi siyahtır. Resmi Instagram hesabını @volkankeskin16 ismiyle kullanmaktadır. Bu hesapta 1.2 milyon takipçisi vardır. Volkan Keskin ’in özel hayatına dair çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Evli ya da sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir.
Volkan Keskin Kimdir, Nerelidir? Volkan Keskin Hayatı ve Biyografisi

Volkan Keskin fotomodel, sinema ve dizi oyuncusu, sanat yönetmenidir. 16 Ağustos 1983 tarihinde Samsun’da doğmuştur. Babası başkomiser olduğu için Anadolu’nun birçok ilinde eğitim görmüştür. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Elektronik Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Haliç Üniversitesi’nde Tiyatro Bölümü’nde yüksek lisans yapmıştır.

Volkan Keskin 2005 yılında modellik kariyerine başlamıştır. Londra merkezli bir ajansla sözleşme imzalamış ve sayısız defile ve kataloglarda yer almıştır. 2007 yılında Star TV’de yayınlanan Dağlar Delisi dizisinde Melik karakterini canlandırarak ilk TV projesine imza atmıştır.

2010 yılında Fetih 1453 filminde Balaban rolü için seçilmiş ancak çekimler sırasında parmağını kırması nedeniyle projeden ayrılmıştır. 2013 yılında Karaoğlan filminde başrol oynamıştır5. 2015 yılında Türkiye-İran ortak yapımı Yarının Adı Başka filminde Mustafa karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Direniş Karatay filminde Olcayto rolünü üstlenmiştir. 2017-2018 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan İsimsizler dizisinde Kürşat karakterini oynamıştır.

Volkan Keskin 1.85 cm boyunda, 75 kg ağırlığında ve aslan burcudur. Göz rengi kahverengi, saç rengi siyahtır. Resmi Instagram hesabını @volkankeskin16 ismiyle kullanmaktadır. Bu hesapta 1.2 milyon takipçisi vardır. Volkan Keskin ’in özel hayatına dair çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Evli ya da sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.