,, ,

Vermem Seni Ellere dizisinin konusu nedir?

Tv-Dünyası 10.07.2023 - 17:30, Güncelleme: 10.07.2023 - 17:30 3659+ kez okundu.
 

Vermem Seni Ellere dizisinin konusu nedir?

Vermem Seni Ellere dizisinin konusu nedir?
Vermem Seni Ellere , AKN Film imzalı, ilk bölümü 18 Haziran 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Ali Balcı ’nın üstlendiği, senaryosunu Şehrazat Tunus Taşçı , Damla Güçer ve Samed Aslan ’ın kaleme aldığı romantik komedi türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Emre Bey ve Buse Meral paylaşmaktadır. Dizi, 2014 yapımı Filipinler dizisi olan Forevermore 'dan uyarlanmıştır. Dizinin Konusu Dizide, dağların, derelerin, yaylaların özgür kızı Zeliş ile her türlü maceranın ve tutkunun Mehmet’in hikayesi anlatılmaktadır. Zeliş, annesini küçük yaşta kaybetmiş, babasıyla birlikte Ordu’da yaşayan güzel ve cesur bir kızdır. Mehmet ise İstanbul’da zengin bir ailenin oğlu olarak büyümüş, ancak ailesinin baskısından sıkılıp macera arayan yakışıklı ve asi bir gençtir. Mehmet, bir gün arkadaşlarıyla birlikte Ordu’ya gelir ve Zeliş ile tanışır. İkisi arasında ilk görüşte aşk olur ancak aileleri ve çevreleri bu aşka karşı çıkar. Zeliş ve Mehmet ise birlikte olabilmek için her engeli aşmaya çalışır. Dizinin Oyuncuları   Emre Bey - Mehmet Buse Meral - Zeliş Fatih Al - Şakir Filiz Ahmet - Peri Cihat Tamer - İdris Bülent Alkış - Akif Goncagül Sunar - Emine Bahtiyar Engin - Turgut Burak Can - Uğur İlayda Ildır - Hande Sina Özer - Kıvanç Şeyma Peçe - Aslı Meriç Özkaya - Fikret İpek Özağan - Nazlı Kayhan Açıkgöz - Soner Esin Gündoğdu - Hüsne Duygu Kum - Seval Berk Artıran - Durmuş Selen Polat - Hasibe
Vermem Seni Ellere dizisinin konusu nedir?

Vermem Seni Ellere , AKN Film imzalı, ilk bölümü 18 Haziran 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Ali Balcı ’nın üstlendiği, senaryosunu Şehrazat Tunus Taşçı , Damla Güçer ve Samed Aslan ’ın kaleme aldığı romantik komedi türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Emre Bey ve Buse Meral paylaşmaktadır. Dizi, 2014 yapımı Filipinler dizisi olan Forevermore 'dan uyarlanmıştır.

Dizinin Konusu
Dizide, dağların, derelerin, yaylaların özgür kızı Zeliş ile her türlü maceranın ve tutkunun Mehmet’in hikayesi anlatılmaktadır. Zeliş, annesini küçük yaşta kaybetmiş, babasıyla birlikte Ordu’da yaşayan güzel ve cesur bir kızdır. Mehmet ise İstanbul’da zengin bir ailenin oğlu olarak büyümüş, ancak ailesinin baskısından sıkılıp macera arayan yakışıklı ve asi bir gençtir. Mehmet, bir gün arkadaşlarıyla birlikte Ordu’ya gelir ve Zeliş ile tanışır. İkisi arasında ilk görüşte aşk olur ancak aileleri ve çevreleri bu aşka karşı çıkar. Zeliş ve Mehmet ise birlikte olabilmek için her engeli aşmaya çalışır.

Dizinin Oyuncuları
 

Emre Bey - Mehmet
Buse Meral - Zeliş
Fatih Al - Şakir
Filiz Ahmet - Peri
Cihat Tamer - İdris
Bülent Alkış - Akif
Goncagül Sunar - Emine
Bahtiyar Engin - Turgut
Burak Can - Uğur
İlayda Ildır - Hande
Sina Özer - Kıvanç
Şeyma Peçe - Aslı
Meriç Özkaya - Fikret
İpek Özağan - Nazlı
Kayhan Açıkgöz - Soner
Esin Gündoğdu - Hüsne
Duygu Kum - Seval
Berk Artıran - Durmuş
Selen Polat - Hasibe

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.