,, ,

Vergisiz Telefon Nasıl Alınır?

Gündem 30.12.2023 - 14:27, Güncelleme: 30.12.2023 - 14:27 2638+ kez okundu.
 

Vergisiz Telefon Nasıl Alınır?

Vergisiz Telefon Nasıl Alınır?
Vergisiz telefon almak için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekir: Gençlik ve Spor Bakanlığı 'nın web sitesine giderek başvuru formunu doldurun. Başvuru formunu doldururken, TC kimlik numaranızı, adınızı, soyadınızı, doğum tarihinizi, öğrenim durumunuzu ve cep telefonu numaranızı belirtmeniz gerekir. Başvuru formunu doldurduktan sonra, başvurunuzu onaylamak için Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan bir SMS alacaksınız. SMS'te yer alan onay kodunu kullanarak başvurunuzu onaylayın. Başvurunuz onaylandıktan sonra, vergisiz telefon satın almak için anlaşmalı teknoloji mağazalarına gidebilirsiniz.   Vergisiz telefon alabilmek için aşağıdaki şartları taşımanız gerekir: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak Açık öğretim programları hariç bir yükseköğretim kurumuna kayıtlı öğrenci olmak Satın alma tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış olmak Vergisiz telefon satın alabileceğiniz anlaşmalı teknoloji mağazalarını Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın web sitesinden öğrenebilirsiniz. Vergisiz telefon alırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar şunlardır: Vergisiz telefon satın alırken, faturayı almanız gerekir. Faturayı kaybetmemeniz önemlidir. Vergisiz telefon satın alırken, telefonunuzu en geç 3 ay içinde kullanmaya başlamanız gerekir. Aksi takdirde, telefonunuzu geri vermeniz istenebilir. Vergisiz telefon satın almak, öğrencilere önemli bir avantaj sağlamaktadır. Bu sayede, öğrenciler, teknolojik cihazlara daha uygun fiyatlarla sahip olabilmektedir.
Vergisiz Telefon Nasıl Alınır?

Vergisiz telefon almak için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekir:

  1. Gençlik ve Spor Bakanlığı 'nın web sitesine giderek başvuru formunu doldurun.
  2. Başvuru formunu doldururken, TC kimlik numaranızı, adınızı, soyadınızı, doğum tarihinizi, öğrenim durumunuzu ve cep telefonu numaranızı belirtmeniz gerekir.
  3. Başvuru formunu doldurduktan sonra, başvurunuzu onaylamak için Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan bir SMS alacaksınız.
  4. SMS'te yer alan onay kodunu kullanarak başvurunuzu onaylayın.
  5. Başvurunuz onaylandıktan sonra, vergisiz telefon satın almak için anlaşmalı teknoloji mağazalarına gidebilirsiniz.

 

Vergisiz telefon alabilmek için aşağıdaki şartları taşımanız gerekir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Açık öğretim programları hariç bir yükseköğretim kurumuna kayıtlı öğrenci olmak
  • Satın alma tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış olmak

Vergisiz telefon satın alabileceğiniz anlaşmalı teknoloji mağazalarını Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Vergisiz telefon alırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar şunlardır:

  • Vergisiz telefon satın alırken, faturayı almanız gerekir. Faturayı kaybetmemeniz önemlidir.
  • Vergisiz telefon satın alırken, telefonunuzu en geç 3 ay içinde kullanmaya başlamanız gerekir. Aksi takdirde, telefonunuzu geri vermeniz istenebilir.

Vergisiz telefon satın almak, öğrencilere önemli bir avantaj sağlamaktadır. Bu sayede, öğrenciler, teknolojik cihazlara daha uygun fiyatlarla sahip olabilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.