,, ,

Vedat Özkaya, yeni çalışması “Göğsümde Sakladım”ı bağımsız olarak yayımladı.

Müzik 18.03.2024 - 14:10, Güncelleme: 18.03.2024 - 14:10 5361+ kez okundu.
 

Vedat Özkaya, yeni çalışması “Göğsümde Sakladım”ı bağımsız olarak yayımladı.

Vedat Özkaya’nın yeni şarkısı ‘Göğsümde Sakladım’, biten bir ilişkinin hikayesini anlatıyor. ‘Büyü Yavrum’ 19 Nisan’da yayınlanacak.
Söz, beste, aranje gibi şarkıyla ilgili tüm çalışmaları tek başına yürüten Vedat Özkaya ’ya şarkıda bağlamasıyla Kemal Özavcı eşlik etmiş. “Göğsümde Sakladım” ile ilgili olarak aslında her şeyi şarkının sözlerinin anlattığını ifade eden Özkaya şöyle devam ediyor: “Temelde biten bir ilişki var. Adamın savrulduğu, kadının da kendi dünyasında kimseye belli etmeden yaşamak zorunda kaldığı... Ardından kadının acelece aldığı karar sonrası adamın durum çözümlemesinin şarkıya dökülmüş hali.” Aynı duyguları yansıtan bir diğer şarkı “Büyü Yavrum” ise 19 Nisan’da dinleyenleri ile buluşacak.
Vedat Özkaya’nın yeni şarkısı ‘Göğsümde Sakladım’, biten bir ilişkinin hikayesini anlatıyor. ‘Büyü Yavrum’ 19 Nisan’da yayınlanacak.

Söz, beste, aranje gibi şarkıyla ilgili tüm çalışmaları tek başına yürüten  Vedat Özkaya ’ya şarkıda bağlamasıyla Kemal Özavcı eşlik etmiş.


“Göğsümde Sakladım” ile ilgili olarak aslında her şeyi şarkının sözlerinin anlattığını ifade eden Özkaya şöyle devam ediyor: “Temelde biten bir ilişki var. Adamın savrulduğu, kadının da kendi dünyasında kimseye belli etmeden yaşamak zorunda kaldığı... Ardından kadının acelece aldığı karar sonrası adamın durum çözümlemesinin şarkıya dökülmüş hali.”

Aynı duyguları yansıtan bir diğer şarkı “Büyü Yavrum” ise 19 Nisan’da dinleyenleri ile buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.